Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cea mai bună mașină de cafea cu păstăi – producătorii de espresso de top cu capsule

În timp ce week-end-urile permit timpului să ne confruntăm cu boabele de măcinare espresso, în timpul săptămânii avem nevoie de cappuccino un pic mai rapid. Preluând timpul și încurcându-vă să preparați un espresso cu o cremă netedă mătăsoasă, cele mai bune mașini de cafea cu păstăi oferă de fiecare dată o ceașcă demnă de barista. Și toate, convenabil, din propria bucătărie.

Facând băuturi în stil cafenea ceva ce vă puteți bucura acasă, multe aparate de cafea cu capsule merg mai departe. Pe lângă faptul că includ dispozitive pentru încălzirea și spălarea laptelui, unii pot produce ciocolată caldă, ceai și băuturi reci.

În acest fel, o mașină se poate asigura că o întreagă gospodărie se poate bucura de băutura lor preferată.

De ce am nevoie de o mașină de cafea cu păstăi?

Best-pod-coffee-machines-3

Credit imagine: Claire Lloyd Davies

Oricine a încercat vreodată să folosească o mașină espresso doar pentru a ajunge la un motiv plin de umiditate și un dribling de lichid maro, și-a învățat lecția. Cea mai mare atracție a mașinilor de cafea cu păstăi este că nu aveți nevoie de expertiză pentru a face un espressor excelent.

În schimb, fiecare capsulă conține exact cantitatea potrivită de cafea măcinată, aranjată, astfel încât tot ce trebuie să faceți este să apăsați un buton.

Mai puțin costisitoare și mai voluminoase decât mașinile cu fasole-to-cup, producătorii de cafea pentru păstăi adesea ocupă mai puțin spațiu. Acest lucru le face potrivite pentru birourile de acasă și chiar.

Cât ar trebui să cheltuiesc pe o mașină de cafea cu păstăi?

În jur de 50 GBP – 80 GBP ar trebui să vă asigure o mașină de cafea la nivel de intrare, dar lucrul pe care trebuie să-l cunoașteți este sistemul pe care îl cumpărați. Niciunul nu este compatibil cu celelalte, așa că investigați costurile păstăilor atunci când priviți mașinile de cafea.

Cheltuiește mai mult de 100 de lire sterline și este posibil să ai opțiunea de a spăla și de a încălzi laptele, fie într-un aparat separat, fie cu bagheta. Mașinile de cafea premium cu pod pot costa până la 400 de lire sterline, datorită caracteristicilor suplimentare, o construcție mai robustă și un design atrăgător.

Cele mai bune mașini de cafea cu păstăi 2020

1. Mașină de cafea Deséa de Lavazza a Modo Mio – cea mai bună mașină de cafea cu păstăi în general

Best-pod-coffee-machine-Lavazza

Compact, cu un rezervor de apă de 1,1 litri de dimensiuni bune și compatibil cu capsulele compostabile ecologice ale mărcii, este livrat cu o ceașcă de sticlă sigură pentru mașina de spălat vase, care servește atât pentru vasul de spumare, cât și pentru cana.

Acest lucru înseamnă că puteți umple cana cu lapte, o puteți introduce în mașină, adăugați o capsulă și mașina va face restul, producând un latte sau cappuccino demn de cafenea cu o singură apăsare de buton. Nu există nicio scurgere sau stropi, așa că puteți să vă deplasați și să vă întoarceți pentru a găsi o băutură care este gata de preparare.

Nu este doar comoditatea pe care o are Deséa în picături, ci oferă și mai multe opțiuni decât mașina de cafea medie cu păstăi. De exemplu, există un buton pentru mai multă spumă, o creștere a temperaturii cafelei și un ciclu de curățare care poate fi rulat pentru a vă asigura că prima dvs. băutură va fi întotdeauna la fel de bună ca ultima.

Cele cinci programe de lapte ale sale includ spumă caldă și rece pentru prepararea ciocolatei calde sau a laptelui, în plus, există posibilitatea de a alege un espresso, un espresso lung, o cafea lungă și o doză gratuită pentru cei cărora le place băutura.

Un ultim motiv pentru a-l iubi este cât de liniștit este în timpul funcționării – doar 43dB în timpul livrării cafelei. Poate că singurele dezavantaje de care trebuie să știți sunt că eliminarea capsulelor nu este automată, așa că va trebui să vă amintiți să ridicați pârghia la sfârșit pentru a elibera podul în coșul integral și că butonul de spumare nu este potrivite pentru volume mai mari de lapte, deoarece se va revărsa.

2. Mașină de cafea CitiZ de Nespresso – cea mai bună mașină de cafea cu păstăi pentru spații mici

Best-pod-coffee-machine-Nespresso-Citizens

Simplu, elegant și simplu de utilizat, există un motiv pentru care CitiZ a câștigat premii pentru designul său. Nu numai că se poate încadra perfect în cea mai compactă bucătărie (are doar 13 cm lățime), ci sunt doar două butoane programabile, ceea ce face bine pentru diminețile cu ochi albaștri, atunci când tot ce îți dorești este o lovitură de cafea fără nicio bătaie.

Nu există nicio așteptare în jur – am descoperit că s-a încălzit în câteva secunde, în plus, puteți să deschideți o garnitură imediat, să apăsați butonul pentru a prepara și a pleca.

Spre deosebire de unele utilaje compacte, rezervorul de un litru este destul de substanțial pentru dimensiunile sale, ceea ce înseamnă că ar trebui să dureze toată ziua fără deplasări repetate la chiuvetă. Există, de asemenea, o coșă internă pentru capsule uzate, care vor trebui să fie golite zilnic (vor avea până la 11), deci este ideală pentru un birou de acasă.

O tavă cu picătură, precum și cea principală înseamnă că se poate adapta la orice dimensiune a cupei, de la cupe espresso la cana preferată, fără a provoca stropi pe blatul de lucru. Un alt plus este calitatea de construcție a CitiZ-ului – se simte robust și elegant, datorită tăvile de picurare din metal, alunecarea lină a pieselor și a controalelor minime.

Toată această slăbiciune nu ar conta dacă cafeaua nu s-ar fi zgâriat. Din fericire, așa este. Sistemul de capsule Nespresso oferă cea mai largă opțiune de amestecuri și soiuri, iar CitiZ profită la maxim, oferind de fiecare dată o cremă groasă, catifelată și o preparare fără cusur. Expresele pe care le-am făcut au fost scurte, ambalate cu aromă și punchy, bogate în plămâni și aromate.

Singurele zone care vă pot oferi o pauză de gândire sunt prețul, întrucât CitiZ costă mai mult decât majoritatea mașinilor echivalente și faptul că băuturile lactate nu sunt găzduite până nu le asociezi cu un Aeroccino 3 – de unul singur, acesta este unul singur pentru aficionados de cafea neagră.

Cumpărați acum: mașină de cafea CitiZ de Nespresso, 129 GBP, John Lewis

3. Nespresso Expert & Milk – cea mai bună mașină de cafea cu păstăi pentru iubitorii de gadgeturi

best-pod-coffee-machines-Nespresso

Introducerea conectivității în cafea, mașina de cafea Expert & Milk pod este elegantă atât în ​​privința cât și în modul în care funcționează. Nu numai că puteți apăsa un buton pentru a produce o lovitură lină de espresso, lungo aromatic sau aburire americană.

Puteți efectua acest lucru dintr-o aplicație Bluetooth Smart. Acest lucru înseamnă că, atât timp cât ai introdus o capsulă înainte, poți prepara cafeaua din confortul propriului pat. Ce modalitate mai bună de a te trezi atunci cu mirosul de cafea proaspătă?

Dincolo de aplicația sa, are tot ceea ce ați aștepta de la o mașină de cafea Nespresso elegantă. Aceasta include un design inovativ plat, care îi permite să stea la culoare pe un perete și la presiunea pompei de 19 bari.

Cu ceva mai mult de un litru de apă, are chiar și un Aeroccino integral pentru spălarea laptelui, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de o singură priză.

Alte câteva caracteristici justifică și eticheta de preț premium a acestei mașini de cafea. Acestea includ un suport pentru capsule utilizat în două părți, platforma cupei magnetice, alegerea a trei setări de temperatură (pentru espresso suplimentar la cald) și evacuarea automată a capsulelor.

În cadrul testelor, atât cafeaua, cât și laptele cald, spumos au fost constant netede. Cu toate acestea, asocierea acestuia cu un telefon Android a dus la multiple încercări eșuate.

4. Nespresso VertuoPlus – cea mai bună mașină de cafea cu păstăi pentru luxul de zi cu zi

Best-pod-coffee-machine-Nespresso-vertuo-plus

Dacă sunteți genul de persoane care optează pentru lenjeria de pat cu un număr mare de fire, porțiunea de oase pe masă și lumânări parfumate frumos, VertuoPlus este mașina de cafea pentru dvs.

Motivul este simplu – oferă zilnic un pic de delicios -, în acest caz, prin a distribui căni bogate, generoase de cafea aromată, completate cu un fel de cremă bogată care se simte mai mult ca un desert decât o băutură.

Chiar și folosind-o se simte îngăduitor, de la suportul capsulelor care se deschide automat cu un picior blând și se închide cu aceeași acțiune, până la platforma cu ceașcă cromatică care poate fi poziționată la patru înălțimi, astfel încât să puteți găzdui ochelari înalți și căni mai scurte.

Există doar un buton în partea de sus, care funcționează ca butonul de pornire, oprire, sau va rula un program de curățare profundă. Fiecare capsulă are un cod de bare în jurul jantei citit de mașină, așa că nu trebuie nici să ajustați volumul pentru espresso sau băuturi mai lungi (există cinci dimensiuni de băutură, fiecare putând fi ajustată între 10-500ml).

După ce ați terminat de preparat, deschideți pur și simplu suportul pentru capsulă, iar păstaia folosită alunecă înapoi pentru a se plasa într-un recipient pentru păstăi din spate.

În timpul testării, mașina s-a dovedit a fi incredibil de intuitivă de utilizat, la care se adaugă rezervorul mare de apă (care poate fi poziționat în spate sau în ambele părți, dacă aveți un spațiu scurt) a însemnat că nu trebuie reumplut la fel de frecvent ca unele compacte maşini.

A fost un pic zgomotos în timp ce făcea bere, scoțând un sunet vârtej și a durat sub un minut să facă o cană de cafea de 230 ml și aproximativ 30 de secunde pentru 150 ml. De asemenea, dacă îți place laptele proaspăt spumat pe deasupra băuturii spumoase, va trebui să investești într-unul cu un Aeroccino3, deoarece VertuoPlus este doar un aparat de cafea. În plus, niciuna dintre părțile sale nu este sigură de spălat vase.

Cu toate acestea, pentru cani generoase de joe, espresso la punct și plămâni delicioși, care sunt la fel de bune pentru distracție pe cât sunt zilnic, VertuoPlus este o soluție elegantă.

5. Bosch Tassimo My Way – cea mai bună mașină de cafea cu păstăi pentru americani

Best-pod-coffee-machine-Bosch

Băutorii lungi de cafea neagră se pot simți un pic lăsați într-o lume pasionată de albusurile plate, de lăptuci și 101 lucruri de legătură cu lapte alternativ, dar nu se teme niciodată, My Way vă are în minte. Acest lucru se datorează faptului că puteți face americanul dvs. exact cum doriți, cu minimum de apăsări de buton.

Alegeți dintre trei puncte forte diferite (gândiți-le la acestea ca variază de la înghițirea de toată ziua până la trezire acum), trei volume diferite și chiar trei temperaturi – excelent pentru iubitorii de băuturi în exces.

Pentru a vă face și mai ușor să-ți obțineți americanul ideal, va stoca până la patru setări personalizate, astfel încât nu va trebui să resetați aparatul la modul în care vă place cafeaua. Desigur, aceasta fiind Tassimo, va face și ceai, ciocolată caldă și o serie de alte băuturi, așa că este bine pentru o gospodărie ocupată, cărora le place ceva diferit.

Dacă înainte ai folosit o mașină Tassimo, vei ști că totul ține de codurile de bare. Fiecare disc T este introdus în My Way, astfel încât să-l poată citi și să distribuie o cantitate adecvată de apă (păstrând espressorii scurt, de exemplu), cu presiunea necesară.

Spre deosebire de multe mașini de pod care folosesc între 15-19 bar presiune pentru a obține o cremă groasă, My Way are doar o presiune de 3,3 bari la pompă, dar în timpul testării, ea a produs totuși un finisaj vizibil spumos în partea superioară a Americanos-urilor noastre.

Pe partea de plus, acest lucru a însemnat că timpul de încălzire a fost aproape instantaneu (nicio așteptare pentru un termobloc însemna că a fost inițializat în 10 secunde), iar încălzitorul de curgere poate continua să bea după băutură, fără pauze pentru a se recupera. Nu spală laptele proaspăt, oferind în schimb discuri cremă sau discuri combinate, dar s-ar putea să nu fie pentru toți.

Un motiv final pentru a-l iubi este pentru că are o întreținere redusă. Există o funcție de auto-curățare, astfel că cafeaua dvs. va avea întotdeauna un gust minunat, iar părțile sale sunt în siguranță pentru mașina de spălat vase.

6. – cea mai bună mașină de cafea cu păstăi pentru foburi de angajament

best-pod-coffee-machines-6 Dualit_Espress_auto_Tea_Coffee_Machine

Sunteți genul de persoană căruia îi place ideea unei mașini de cafea cu păstăi, dar nu vă puteți fixa la un singur sistem? Acei oameni deștepți de la Dualit au răspunsul pentru tine.

Espress-Auto este o mașină de cafea cu presiune multiplă de 19 bari cu pompă de 19 bari. Acest lucru înseamnă că nu numai că va face cafea din capsule Nespresso și păstăi ESE, puteți de asemenea să apăsați în alternative.

Aceasta include capsule de ceai, capsule proprii NX sau chiar cafea măcinată, oferindu-le libertate celor cu un singur sistem de poduri de care nu beneficiază.

Există două butoane pentru espresso simplu sau dublu și unul pentru ceai (care crește temperatura apei și extrage mai mult timp). Acest lucru poate fi modificat, de asemenea, pentru mai cald sau mai rece. O baghetă cu abur ușor de curățat este la îndemână pentru spălarea laptelui, iar rezervorul de apă este de 1,5 litri generoși.

Există chiar și un indicator la îndemână „tavă plină” pentru a vă anunța când să goliți dregurile de mașină de cafea.

Auto-off-ul este destul de lung de 30 de minute, deci este cel mai bine să vă amintiți să opriți mașina de cafea după utilizare. În timpul testării, folosirea cafelei măcinate a fost partea cea mai complicată și dezordonată. Cu toate acestea, în afară de aceasta, toată cafeaua preparată era catifelată și de o calitate constant înaltă.

7. JML San Siro – cea mai bună mașină de cafea cu păstăi pentru băuturi înghețate

Best-pod-coffee-machine-JML

Indiferent dacă te chinui după un espressor aburitor sau un latte înghețat, mașina de cafea San Siro vă poate livra. Compatibil cu Nespresso pod, poate face atât ceaiul cât și cafeaua și pot trece între prepararea caldă și cea rece (deși durează puțin timp să se răcească între cele două).

Aceasta înseamnă că nu trebuie să așteptați ca cafeaua fierbinte să crească caldă înainte de a face băuturi de vară sau de a risca instantaneu să vă topiți cuburile de gheață.

De asemenea, are o mulțime de alte caracteristici grozave, inclusiv presiunea pompei de 19 bari pentru crearea cafelei de cafea, modul eco-off de 15 min, o scurgere retractabilă, care scade pentru a ajunge la cupe mici și ridică pentru a face loc unor căni mai înalte, plus că există o clătire buton pe care îl puteți apăsa între băuturi pentru a vă asigura că nu rămâne niciun reziduu.

De asemenea, intră într-o serie de nuanțe atrăgătoare, așa că o puteți folosi pentru a adăuga o bucată de albastru, verde, roz sau roșu în bucătărie.

Există câțiva negri – rezervorul de apă din spate este pe partea mică la 800 ml, iar în comparație cu unele mașini de pod, este lent să se dispenseze, ceea ce ar putea deveni frustrant dacă doriți să luați espresso și să mergeți. De asemenea, va trebui să programați dimensiunea cafelei pe care o preferați, deoarece există o singură opțiune standard, care este lungă.

De asemenea, nu există nicio funcție de încălzire a laptelui, așa că este posibil să fiți nevoit să faceți un buget pentru o băutură. În cadrul testelor, am constatat că, deși producea o cremă solidă și scotea dulceața bogată a păstăilor pe care le foloseam, cafeaua avea o aromă mai mică decât ne așteptăm. Maneta de închidere a recipientului capsulei a fost un pic mai rigidă.

Pe partea de întreținere, va trebui să fiți vigilenți – nu există nicio alertă de descărcare, așa că va trebui să vă amintiți să faceți acest lucru în mod regulat sau să faceți față consecințelor calcarului și să curățați piesele amovibile cu mâna. Cu toate acestea, este destul de accesibil pentru o mașină de păstrat compatibilă Nespresso, așa că este o modalitate excelentă de a afla dacă vă place gama de băuturi oferite.

8. Nescafe Dolce Gusto Eclipse – cea mai bună mașină de cafea cu păstăi pentru versatilitate

best-pod-coffee-machines-2 NDG 377077_eclipse_delonghi_glossy_silver_persp_macchiato_40x50_300dpi_Flt + capsule

Ce faci când tuturor din casă le place o băutură diferită, dar ești încă un purist de cafea? Răspunsul este sistemul exhaustiv Dolce Gusto. Mai exact, una dintre mașinile sale de cafea cu design, Eclipse ușor de utilizat, dotată cu caracteristici.

Proiectat într-o buclă elegantă, care se deschide la o simplă apăsare de buton, reușește să stoarcă într-un rezervor de apă de un litru generos. Platforma sa de cupă mobilă este neîncărcată de restul mașinii, așa că va găzdui totul, de la un ceainic delicios până la o cană.

Auto-off-ul este de cinci minute, iar singurul aspect este că bucla nu se închide automat după utilizare. În timp ce va prepara ceai și ciocolată caldă, cafeaua este specialitatea mașinii. Cu o presiune de 15 bar a pompei, există o opțiune de a poziționa platforma cupei chiar sub butonul pentru espresso.

Un glisor cu control tactil dictează cantitatea de apă care este distribuită de la mașina de cafea, cu opțiunea XL pentru băuturi mai lungi.

Alegerea de cald sau rece vă permite să faceți un cappuccino refrigerat la fel de ușor ca unul cald. În timpul testării, aparatul de cafea Eclipse s-a încălzit rapid, în aproximativ 30 de secunde. A făcut cafea impecabilă și consistentă, deși păstăile sale de lapte aveau un gust excesiv de dulce.

9. Bosch Tassimo Vivy 2 – cea mai bună mașină de cafea cu păstăi pentru începători cu buget

best-pod-coffee-machines-3 Bosch Tassimo Vivy2

Oricare ar fi cafeaua dvs. la alegere, investiția într-o mașină Tassimo vă va oferi aprovizionarea cu toate amestecurile preferate. Fiind una dintre cele mai mici mașini de cafea din gama, Vivy 2 este tot ce este excelent în ceea ce privește sistemul T-Disc, într-un pachet simplu de utilizat. Fiecare capsulă de cafea este codată în bară, astfel încât aparatul știe câtă apă trebuie să dispensiți și tot ce trebuie să faceți este să apăsați un buton. Există, de asemenea, alerte de descărcare și reumplere a rezervorului

Este, de asemenea, un design ecologic, cu încălzire rapidă la început, revenind la un mod de așteptare după fiecare băutură. În cazul în care se deosebește de alte mașini de cafea, este o presiune mai scăzută de 3,3 bari. Modul în care gusturile cafelei vor avea mai mult de-a face cu discul selectat decât cu procesul de preparare. În teste, espresso-ul era bogat, dar cu doar un indiciu de cremă, în timp ce ciocolata fierbinte era îngăduitoare și spumoasă.

O dată sau de două ori a avut probleme la citirea codurilor de bare. Cu toate acestea, aceasta este o mașină de cafea bună pe care trebuie să o folosești dacă gospodăria ta are o proporție mai mare de băutori care nu au cafea, care nu se gândesc să reumple regulat rezervorul său mai mic decât media de 700 ml.

10. KitchenAid Artisan Nespresso – cea mai bună mașină de cafea cu păstăi pentru stil retro
best-pod-coffee masine-7-KA-Artisan-MACHINES_B2C_ARTISAN_KITCHENAID_KITCHENAIDBUNDLE_CANDYAPPLERED_110520141521.jpg

Bifând căsuța pentru două branduri lacomă într-una, această mașină de cafea elegantă poate cere atenție. În loc de plastic, corpul său este din metal turnat sub formă de luciu. În loc să fie ușor și compact, este o greutate de 8,9 kg – pentru că, bine, de ce ai vrea să stochezi o mașină atât de glorioasă într-un dulap? Găsiți spațiu pentru blatul de lucru și veți descoperi că această mașină de cafea este fiecare centimetru o minune modernă, producând șase dimensiuni de cană pre-programate.

Își funcționează suportul capsulelor printr-o pârghie cromă care se închide cu un zgomot satisfăcător. De asemenea, Artisan învață care este cafeaua dvs. preferată, pornind la setarea selectată cel mai mult în ultimele 11 utilizări. Ca una dintre cele mai scumpe mașini de cafea cu pod pe piață, este o investiție mai mare decât majoritatea.

Va trebui să găsiți o casă și o priză pentru Aeroccino separat, dacă vă place băuturile lăptoase – Artisan este doar un producător de cafea. Cu toate acestea, face cafeaua foarte bine, datorită unui rezervor de 1,4 litri, a presiunii pompei de 19 bari și a platformei cu cană drop-down.

În teste, ristretto-ul său era la fel de dulce și aromat ca și lungul său. Ambele au venit cu o crema intoxicanta. Frumos proiectat și la fel de robust pe cât vin, aceasta este o mașină de cafea pentru păstăi construită pentru a dura.

Cum să cumperi o mașină de cafea cu păstăi

best-pod-coffee-machines-6 Dualit_Espress_auto_Tea_Coffee_Machine_Lifestyle

Credit de imagine: Dualit

1. Dimensiunea rezervorului

Fiecare mașină va avea un rezervor de apă reîncărcabil, așa că verificați dimensiunea acestuia înainte de a cumpăra. Orice mai puțin de un litru va necesita completarea mai frecventă, mai ales dacă preferați băuturile lungi. Unele pot fi completate in situ (pentru momentele în care vă dați seama că apa este pe cale să se scurgă). Alții vor trebui îndepărtați – dacă aveți o chiuvetă mică de la bucătărie sau un robinet scurt, verificați dacă puteți monta cu ușurință rezervorul de sub rezervor.

2. Presiunea de bar

Aceasta este forța pe care o folosește mașina pentru a pompa apa prin păstăi. Căutați un minimum de 15 pentru o crema pro-style, deși mașinile proiectate pentru a gestiona o gamă largă de băuturi pot fi mai mici.

3. Spumă de lapte

Există două moduri în care o mașină de cafea cu păstăi poate face cappuccinos spumos, lattes și alb alb. Primul este folosind păstăi de lapte uscate sau UHT – acestea sunt grozave dacă nu aveți acces la un frigider, dar poate nu sunt pe gustul tuturor. Cealaltă este printr-o spumă de lapte separată sau combinată, cum ar fi Aeroccino, care însoțește adesea mașinile Nespresso.

4. Mărimea băuturii

Excelent pentru cei cărora le place un espresso dimineața, dar un lapte la sfârșit de săptămână, unele mașini au de ales o băutură de dimensiuni diferite. Adesea există posibilitatea de a ajusta cantitatea de apă distribuită pentru a se potrivi gustului tău. De asemenea, este posibil să vă salvați setările preferate pentru a crea băuturi personalizate ușor de reprodus. Cea mai recentă recoltă de mașini de cafea poate fi chiar controlată de o aplicație, astfel încât să le puteți seta pentru a face în momentul în care ieșiți din duș.

5. Mărimea scurgerii

Verificați că există suficient spațiu pentru ceașca preferată de sub jet. Unele mașini de cafea cu pod au platforme înguste care nu vor găzdui cani mari. Fanii Espresso ar trebui să caute vârfuri care coboară sau platforme de cupă reglabile care să ridice cupe mai mici spre butuc. Acest lucru nu numai că ajută la prevenirea stropirii pe blatul de lucru, dar creează o cremă mai groasă pe espresso.

Ce băuturi poate face aparatul dvs. de cafea cu păstăi?

Cele mai multe dintre mașinile de cafea cu mașină pot face băuturi lactoase de bază, dar este comun să găsești cele care pot produce orice, de la un chai latte la un macchiato de caramel. Unele aparate de cafea pot produce, de asemenea, băuturi reci, cum ar fi ceai sau cafea refrigerată. Există opțiunea de băuturi de marcă cu sistemul de cafea Tassimo T-Disc.

Mașinile care utilizează păstăi ESE (care seamănă cu un ceainic rotund) vor prepara doar cafea sau ceai, în timp ce alte sisteme favorizează o varietate de tipuri de cafea cu o singură origine, mai degrabă decât o serie de băuturi.

Ce alte întrebări cheie trebuie să pun?

Best-pod-coffee-machines-2

Credit imagine: Darren Chung

1. Puteți recicla păstăile de mașină de cafea?

Verificați dacă păstăielile dvs. de cafea pot fi reciclate pentru a ajuta la reducerea deșeurilor. De exemplu, păstăile de cafea Nespresso sunt fabricate din aluminiu reciclabil la infinit.

2. Ce zici de descărcarea mașinii dvs. de cafea?

Dacă locuiți într-o zonă cu apă dură, asigurați-vă că mașina dvs. de cafea are alerte descalcătoare. Descărcarea regulată este esențială pentru ca mașina dvs. de pod să funcționeze fără probleme.

3. Mașinile de cafea cu păstăi consumă multă energie?

Termoizolatorul mașinii dvs. de cafea (partea care încălzește apa) poate fi un acumulator de energie. Alegeți un model care se va opri singur după câteva minute de nefolosire. Acest lucru poate fi denumit modul eco.

4. Cât de ușor de curățat mașinile de cafea cu păstăi?

O mașină de cafea curată este una fericită, așa că cumpărați una ușor de întreținut printr-un ciclu de clătire și cu piese detașabile pentru curățare, cum ar fi tava de picurare. Acest lucru va fi deosebit de relevant dacă mașina dvs. de cafea folosește păstăi de lapte, care pot mirosi dacă nu sunt curățate în mod regulat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *