Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

„Ai invitat peste 200, am fost doar sase”!

Codrin Stefanescu, fostul secretar general al PSD, a postat un mesaj, pe pagina sa de Facebook., in care dezvaluie ca actorul ramasese aproape singur.

Politicianul si-a exprimat omagiul pentru trecerea in lumea celor drepti a bunului sau prieten Costin Marculescu.

Codrin Stefanescu, mesaj cutremurator despre singuratatea lui Costin Marculescu

„Ramas bun, prieten vechi! Asteptam noua ta carte, asteptam petrecerea de ziua ta. Nu stiam ca te simti singur si parasit de toti, nu stiam ca ai probleme. Nu mi-ai spus nimic din toate astea ultima oara cand am vorbit. Probabil ca nu ai spus nimanui.

Tin minte una din ultimele tale petreceri de ziua ta. Ai invitat peste doua sute de prieteni, am fost doar sase! Plus lautarii. Si a fost extraordinar! Ti-am spus si noi ca lumea e rea, nepasatoare si uituca. Dar tu ai continuat sa zambesti si sa speri. Ca oamenii vor deveni buni si valorile vor fi respectate. Drum lin, prieten drag! Dumnezeu sa te ocroteasca, Costin Marculescu!”, a scris politicianul pe pagina sa de Facebook.

Costin Marculescu a murit la varsta de doar 50 de ani. Fostul actor din „Liceenii” a fost gasit mort in propria casa din cartierul Dristor, Bucuresti. Marculescu a avut o cariera si in muzica, lansand sapte clipuri muzicale care au fost difuzate intens de posturile de specialitate.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *