Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Tot ce știm despre magazinele care se deschid pe 15 iunie

Multe dintre magazinele noastre preferate urmează să se redeschidă luni, 15 iunie. Guvernul a confirmat că toate magazinele neesențiale din Anglia se pot redeschide, atât timp cât distanța socială poate fi aplicată.

Este sigur să spunem că cumpărăturile sunt pe cale să încetinească. Noile măsuri pe care le aplică multe magazine includ utilizarea de foi de plastic de unică folosință pentru a testa o canapea și sisteme de trafic unidirecționale.

Unele magazine de mobilier, cum ar fi IKEA, li s-a permis redeschiderea în mai. Cu toate acestea, mulți au așteptat să se redeschidă. Am rotunjit o listă cu toate magazinele noastre preferate de produse casnice și atunci când acestea trebuie să se redeschidă.

Cu toate acestea, înainte de a ajunge în magazine, nu uitați – aceasta va fi o experiență de cumpărături diferită de norma de pre-blocare. Și acesta nu este cel mai bun moment pentru navigare ocazională. Așadar, încercați mai întâi cea mai mare parte a navigării online și mergeți înarmați cu o listă de cumpărături.

care magazine sunt deschise 1

Credit imagine: Matthew Horwood / Contribuitor / Getty

Când se redeschide Primark?

Primark își redeschide toate cele 153 de magazine din Anglia pe 15 iunie. În calitate de fani uriași de Primark Home, aceasta este vestea pe care am așteptat-o.

Magazinul va instala stații de sanitizare a mâinilor și ecrane la pământ. „Vom aplica experiența valoroasă obținută de la peste 100 de magazine care sunt deja deschise, pe măsură ce deschidem restul proprietății noastre”, promite Primark.

Când se redeschide Argos?

Concesiunile Argos din supermarketurile Sainsbury au rămas deschise în timpul blocajului. Cu toate acestea, începând cu 15 iunie, 140 din 700 de magazine autonome Argos se vor redeschide.

Puteți verifica dacă Argos-ul dvs. local se deschide verificând pe site-ul Argos. Timpurile de deschidere s-au schimbat, deci verificați înainte de a începe să ridicați orice comandă.

Când se redeschide Compania Albă?

Compania Albă va redeschide 13 dintre magazinele sale pe 15 iunie, inclusiv Bicester, Gunwharf, St Pancras, Selfridges, Harrods, Fenwicks, Kingston, Ely’s of Wimbledon, Camp Hopson și Kildare.

Alte 17 se vor deschide pe 17 iunie, inclusiv Marylebone High Street, Winchester, Stratford-Upon-Avon, Windsor, Solihull, Stamford, Norwich, Chichester, Truro, Oxford, Bluewater, Brent Cross, Bromley, Liverpool, Cambridge, Meadowhall și Dublin.

Când se deschide Oak Furnitureland?

Magazinele Oak Furnitureland continuă să rămână închise, fără data fixată când se vor deschide. Cu toate acestea, puteți comanda în continuare online.

Când se redeschide H&M?

H&M își va redeschide magazinele H&M Home Concept din Regent Street, Westfield London și Bullring Birmingham pe 15 iunie, împreună cu majoritatea magazinelor sale standard din Anglia. Pentru a afla dacă magazinul dvs. local de H&M este deschis aici.

Când se redeschide TK Maxx?

Toate magazinele TK Maxx sunt în prezent închise și încă nu trebuie să confirme când se vor redeschide. Cu toate acestea, puteți cumpăra în continuare prețurile lor uimitoare online.

Când se redeschide John Lewis?

Două magazine John Lewis se vor redeschide pe 15 iunie în Poole și Kingston-upon-Thames. Alte 11 magazine se vor redeschide pe 18 iunie, găsiți întreaga listă aici.

Ce magazine sunt deschise acum?

Ce magazine sunt deschise 2

Credit imagine: Mark A Leman / Contributor / Getty

Dunelm

Dunelm a redeschis toate cele 151 din magazinele sale pentru navigare și cumpărături din magazin.

IKEA

Superstoreul suedez a redeschis mai multe magazine la 1 iunie. Puteți găsi o listă completă aici.

Cu toate acestea, Peter Jelkeby, șeful de vânzare cu amănuntul al țării IKEA pentru divizia din Marea Britanie și Irlanda, recomandă clienților să vină cu o listă și cu propriile genți. „Securitatea este prioritatea. Deci, cumpărăturile vor fi diferite. Dar suntem același IKEA, încercând să creăm o viață de zi cu zi mai bună pentru toată lumea ”, spune el.

DFS

Majoritatea magazinelor DFS din Anglia și Irlanda de Nord sunt acum deschise. Cu toate acestea, magazinele din Crawly, Guildford, Stratford Westfield, Tottenham Court Road și White City Westfield sunt în prezent închise.

Satul de mobilier

Toate 52 de magazine de mobilier Village sunt acum deschise în toată Anglia. Când ajungeți la magazin, precum și vi se cere să vă curățați mâinile cu ajutorul unui dispozitiv de desfacere a mâinilor, veți avea, de asemenea, temperatura luată.

Odată ce se află în magazin, clienții vor trebui să țină cont de ghidurile de distanțare socială de 2 metri, marcate în instore.

Ce magazin sunteți cel mai încântat de redeschidere?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *