Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Sfaturi ușoare pentru ca casa ta să pară mai scumpă

Te-ai prins vreodată defilând prin case luxoase de pe Instagram, dorindu-ți căminul tău arăta puțin mai plin de farmec? Sau hai să ne confruntăm, că ai putea să-ți faci casa să pară mai scumpă fără să cheltuiești o avere?

Nu vă fie rușine, am fost cu toții acolo. Dar niciodată nu am simțit-o mai mult decât atunci când încercăm să vindem o casă. Presiunea este continuă pentru a face casa ta să iasă în evidență de mulțime și să se mulțumească într-o ofertă.

Un studiu recent realizat de Barclays Mortgages a dezvăluit că peste jumătate dintre britanici și-au folosit timpul liber în ultimele luni pentru a ajunge în cele din urmă la joburile de bricolaj pe care le evitau. Mulți au estimat chiar că eforturile au adăugat în medie 21.000 lire sterline la valoarea casei lor.

Această estimare poate părea un pic optimistă. Cu toate acestea, abordarea lucrărilor de bricolaj în jurul casei vă poate ajuta casa să pară mai scumpă cu un buget mai redus.

Conform cercetărilor, cea mai populară meserie pe care fanii DIY s-au ocupat este grădinăritul general. Acesta este un loc minunat pentru a începe să vă impulsionați casele pentru a reduce apelul. Nu numai că va face casa dvs. să pară mai scumpă, dar sperăm să-i atragem pe viitorii cumpărători. Cercetările efectuate de One Poll în 2016 au relevat că 35% dintre cumpărătorii de locuințe și-au luat deciziile doar pe baza aparițiilor exterioare.

„Cred că nu puteți subestima importanța întreținerii exterioare și ceea ce ei numesc apelul de frânare”, explică experta în domeniu, Kate Watson-Smyth, un ambasador pentru Barclays Ipoteci. „Oamenii se gândesc la o casă în câteva minute. S-ar putea să fie chiar câteva secunde. Așadar, dacă aveți timp sau vreo înclinație să faceți bricolaj în afară, atunci asigurați-vă absolut că ramele ferestrei dvs. sunt pictate, grădina dvs. din față este îngrijită, gardul dvs. este modificat? Acest tip de întreținere exterioară va adăuga cu siguranță valoare. ”

Când vine vorba de interiorul casei tale, iată câteva sfaturi pentru ca casa ta să arate un milion de dolari.

Sfaturi pentru ca casa ta să pară mai scumpă

1.Imprentați-vă dulapurile din bucătărie

casa arata mai scump

Credit imagine: Ti-Media

„Puteți face ca o bucătărie ieftină să pară scumpă pictând ușile – dacă sunt din lemn – și adăugând propriile mânere”, spune Kate.

Adăugarea propriilor dvs. mânere este o modalitate excelentă de a crea un aspect personalizat, fără eticheta de preț. Luați în considerare să pictați dulapurile din podea și pereți în culori contrastante pentru un aspect extrem de înalt.

„Lucrul esențial care este cu adevărat crucial atunci când pictezi mobilier este să-ți dai suficient timp de uscare pentru ca acesta să aibă într-adevăr un fel de vindecare între straturi”, explică Kate. „De exemplu, dacă pictați uși din dulap de bucătărie, de câteva săptămâni, încercați să le lăsați sau pur și simplu să fiți foarte blânde cu ele, astfel încât să fie vindecat, și atunci va fi foarte greu.”

2.Revaporați-vă banner-ul

face ca casa să pară mai scumpă 2

Credit imagine: David Giles

Indiferent dacă este vorba de un strat de vopsea sau de instalarea unuia din lemn natural, acest mic detaliu va face o impresie mare.

„Mici detalii precum punctele de atingere, comutatoarele luminoase și culori frumoase de pe banner, acestea sunt lucrurile pe care oamenii le aduc aminte pentru că interacționează cu ele”, spune Kate.

3. Creați un perete de galerie

face ca casa ta să pară mai scumpă

Credit imagine: Simon Whitmore

Adăugarea artei într-o cameră poate aduce cu adevărat caracterul său și poate adăuga un punct de interes suplimentar pentru vizitatori. Un perete de galerie este un mod ușor de a umple un spațiu gol și de a crea un spațiu elegant, modern.

Puteți utiliza rame și imprimeuri pe care le-ați întins deja în jurul casei. În mod alternativ, multe magazine de pe stradă își fac munca grea din cadrele potrivite prin vânzarea de seturi de rame pentru pereți.

Când le aranjează, Aurora Martial, fondatoarea studioului de design interior Domus Venus, spune: „Puteți să aveți un aspect foarte ordonat, să spuneți 4 linii de 4 sau să mergeți cu rame de dimensiuni diferite și să le amestecați.”

„Dacă faceți asta, încercați mai întâi combinația pe podea”, sugerează ea.

4. Amestecă și potrivește textilele și culorile

face ca casa ta să pară mai scumpă

Credit imagine: Simon Whitmore

Curarea cu grijă a diferitelor materiale dintr-o casă va merge mult pentru a face o cameră de zi sau dormitor să se simtă extrem de înaltă.

„Puteți să vă transformați casa literalmente schimbând setul de mobilier moale”, explică Aurora. „Un covor mare merge mult într-un spațiu de locuit sau într-un hol, îl definește și îl ancorează.”

„Cu perne pe o canapea sau un pat, îl faceți brusc foarte primitor și vă simțiți confortabil”, adaugă ea.

5. Apăsați lumina în jurul casei cu oglinzi

face ca casa ta să pară mai scumpă

Credit imagine: David Parmiter

Este cel mai vechi truc al cărții, dar investiția într-o oglindă statement va face ca o cameră să pară mai luminoasă și mai mare.

Două treimi dintre britanici consideră lumina naturală ca un factor important atunci când vânează casa, potrivit Arlo & Jacob. Amplificați lumina naturală din locuința dvs. prin poziționarea inteligentă a oglinzilor opuse geamurilor pentru a răscoli lumina în întreaga cameră.

Fie că încercați să vă vindeți casa sau pur și simplu să impresionați vecinii, veți încerca vreunul dintre aceste sfaturi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *