Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Noua lenjerie de pat Skinnydip ajunge la John Lewis & Partners – și este la fel de Instagrammable precum plutitorul și carcasele telefonului

S-ar putea să fie o zi de plapumă astăzi, dar trebuie să recunoaștem, am fost binecuvântați cu niște vremuri spectaculoase bune târziu … iar vestea bună este că urmează să revină la sfârșit de săptămână.

Însă, dacă înnebuniți și pufați sub copertine din toate motivele greșite, s-ar putea să fie momentul să investiți într-un set de lenjerie mai ușoară pentru vară. În timp ce mulți dintre noi petrecem zilele în grădină închinându-ne soarelui cald, atunci blestem nopțile transpirate de acoperire (pe … apoi oprite … apoi din nou!) Care urmează.

Oamenii inteligenți de la John Lewis & Partners au observat chiar și vânzările de duvet-uri joase crescând cu 74% față de anul trecut, deoarece clienții caută un somn mai confortabil.

Deci cu ce să-ți acoperi noua plapumă? Bună ziua, noua colaborare cu lenjerie de pat Skinnydip!

Lenjerie de pat Skinnydip la John Lewis

Modelele pline de dragoste ale lui Skinnydip au rămas pe radarul nostru de ceva vreme, așa că suntem încântați că au făcut echipă cu armele mari (John Lewis!) Pentru a crea o colecție de așternut cool și extraordinară, perfectă pentru vară.

Dacă numele mărcii Skinnydip sună un clopot, dar nu sunteți sigur de ce, iată un amintire. Ei sunt cei responsabili de carcasele de telefon cool, pline de culoare, gonflabile la piscină, tacamuri în aer liber și jocuri care au fost pe lista dorințelor vara trecută.

Set de plapumă Skinnydip Peachy

Acest favorit al fructelor este foarte interesant, nu crezi? La început, arată ca niște simple polka, dar când aruncați o privire mai atentă, veți găsi piersici pline care împodobesc un fundal roz pal. Sweeeet!

Set de plapumă Skinnydip Dominica

Nimic nu spune că vara seamănă cu frunzele tropicale. Vă sunt aproape garantate vise de a sorbi pina colada pe țărmurile exotice atunci când vă așezați capul printre frunze de monstera supradimensionate, banane și palmier imprimate pe bumbac crocant.

Set de plapumă Cherubs Skinnydip

Oferă-i boudoir-ului tău o învârtire romantică cu acest imprimeu plin de heruvim. Până la urmă, victorienii nu au putut rezista unui bebeluș zburător cu obraz dolofan! Aduceți aceste personaje kitsch în secolul XXI, stilându-le cu piese contemporane, cum ar fi mobilier metalic și accesorii pufoase din blană fauxă.

Set de plapumă Skinnydip Daisy

Ați auzit expresia „proaspăt ca o margarete” și acum așternutul dvs. poate fi, de asemenea, cu acest imprimeu floral. Margaritele la scară mixtă pe un fundal întunecat au o senzație grozavă și retro, care sigur vor completa o schemă inspirată de la jumătatea secolului, precum și aspecte mai contemporane.

Dacă nu v-ați tentat suficient, Skinnydip lansează, de asemenea, o gamă de perne cu John Lewis & Partners, pentru a completa colectia superba de lenjerie de pat. Aruncați o privire cu privire la această pernă catifelată „sfâșietoare de inimă” și spuneți-ne că nu vă puteți vedea înfundându-vă când pisica dvs. „are nevoie de puțin spațiu”!

„Skinnydip este un brand nou foarte interesant, pe care îl vom lansa exclusiv în iunie la JL & P”, ne spune Zoe Stewart, cumpărătorul de lenjerii de pat decorativ. „Am vrut să aducem niște distracții pline de inimă în dormitor cu o serie de modele luminoase, îndrăznețe și ciudate. Imediat ce am văzut brandul ne-a plăcut! Este ceva diferit de ceea ce am văzut anterior și am dorit să împărtășim acest element de distracție cu clienții noștri. ”

Scuza perfectă pentru o minciună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *