Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Laetitia Casta a pozat pentru revista franceză Numero: ”În cele din urmă, nuditatea este un act de rebeliune”

Supermodelul Laetitia Casta, 42 de ani, a realizat o nouă ședință foto provocatoare: a pozat pentru Numéro, o revistă de fashion din Franța, punându-și în valoare cele mai importante atribute. ”Mai sexy ca niciodată”, a comentat site-ul femina.fr.

Unul dintre cele mai cunoscute fotomodele din lume, Laetitia s-a născut în Normandia, însă a copilărit în Lumio, sat corsican unde a și dobândit primele ei titluri de miss.

De pe o plajă din Corsica, în istoria modei

Legenda spune că un fotograf a remarcat-o pe tânăra Casta pe o plajă din Corsica, în timpul unei vacanţe.

De la momentul descoperirii, Laetitia a ajuns unul dintre cele mai râvnite topmodele din lume, cu contracte de colaborare cu numeroase branduri celebre. Un adevărat ”icon” în lumea modei, Casta a ținut copertele revistelor mari de modă.

De data aceasta, Casta apare într-un decor minimalist, în ediția din mai a revistei Numéro, supraintitulată sobru ”Corpuri”.

”Hipnotizantă și misterioasă, Laetitia se transformă într-o sculptură vie. Încă o dată, Casta radiază, e glamour și sexy”, mai notează femina.fr.

În februarie, Laetitia a împărtășit o postare cu urmăritorii ei de pe rețelele sociale în care apare complet goală. De fapt, era un fragment din serialul ”O insulă”, difuzat de Arte, în care o joacă pe Thea, o femeie-sirenă plină de mister.

De la modelling, Laetitia Casta a trecut și la actorie, unde a avut, de asemenea, succes, cu o nominalizare la Premiile Cesar în 2010.

Vara trecută, Casta și-a captivat fanii, pozând nud pe coperta revistei Elle.

Când venim pe lume, suntem goi. Nu trebuie să ne ascundem. În cele din urmă, nuditatea este un act de rebeliune.

Laetitia Casta:
Are trei copii

Mamă a trei copii, ea a explicat că încă se simte confortabilă cu corpul ei.

Laetitia Casta este căsătorită cu actorul italian Stefano Accorsi, cu care are doi copii – Orlando, 13 ani, și o fiică pe nume Athena, 10 ani. Modelul a mai fost căsătorit cu fotograful Stéphane Sednaoui, cu care are o fată, Sahteene, născută în 2001.

Nu cred în Dumnezeu, dar atunci când am văzut-o pe Laetitia mi-am schimbat părerea.

Vivienne Westwood, designer:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *