Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Costin Mărculescu era plin de datorii! Spera să-și revină financiar după ce lansa cartea autobiografică

Miercuri noapte, Costin Mărculescu a fost găsit în casă, după ce de mai multe zile nimeni nu mai știa nimic de el. Din păcate, actorul Costin Mărculescu a murit singur, înglodat în datorii.

În ultima vreme, cunoscuții spun despre Costin Mărculescu că suferea foarte tare că nu reușește să aibă nici un proiect artistic, nici măcar un rol mic într-o piesă de teatru, că televiziunile nu-i mai dau atenție, că lucrurile nu se mai leagă, așa că și-a găsit alinare scriind. Actorul ajunsese într-un punct în care spera că doar cartea autobiografică “Bombă cu fitil aprins” să-l ajute să-și revină pe plan financiar. Mărculescu credea atât de tare în cartea lui încât spunea că dezvăluirile lui vor face valuri în showbiz.

sursa foto: fanatik

Costin Mărculescu ajunsese să se împrumute de la prieteni

Se pare că actorul avea probleme cu băncile, în urmă cu trei ani fiind executat silit pentru neplata ratelor. De atunci a început să împrumute mici sume de bani de la prieteni, care în timp s-au strâns, ajungând la câteva mii de euro. Deși toți apropiații încercau să-l ajute și să-l susțină, îi spuneau în același timp să-și caute ceva de muncă și să lase trecutul în urmă, să se reprofileze și să încerce să iasă la liman.

Actorul a fost găsit mort în locuința sa, miercuri, 10 iunie. Cauza morții lui Costin Mărculescu ar fi infarctul, au declarat pentru Libertatea surse INML.

Potrivit revistei Viva, Costin Mărculescu a trimis ultimul mesaj prietenului său Doru Calangiu, cel alături de care a și apărut în ultima fotografie publicată de actor pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *