Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Șezlongul cu balansoare Paros al Cox & Cox este ultimul în relaxarea în grădină – iar vara noastră trebuie să aibă!

Cox & Cox știu cu adevărat să se relaxeze la maxim atunci când vine vorba de scaunele lor de lux în aer liber. Iar vacanțele acasă sunt rezultatul cel mai probabil în această vară, transformarea spațiului exterior într-un refugiu propriu este mai importantă ca niciodată.

Nu credeam că ar putea să depășească cortul cu clopotul suspendat de anul trecut (mai jos), pentru a obține un aspect optim în spațiul de relaxare în grădină. Cu vibrațiile sale de vis boho, a creat un loc de relaxare superb și umbrit – exact ceea ce are nevoie de fiecare grădină.

Cu toate acestea, credem că este posibil ca noul venit din acest an, șezlongul basculant Paros, să-l fi adus la poștă.

Șezlong cu balansoar Paros

Ai putea să-l numești hamac, cabană și o leagăn de grădină rostogolită într-una. Umbra reglabilă a soarelui înseamnă că puteți rămâne înăuntru sau în afara razelor, fără a fi nevoie să schimbați întregul scaun pe parcursul zilei.

Cox_Cox_NEW_Paros_Swinging_Lounger___750_395539391_705450111

Există, de asemenea, o mulțime de locuri pentru doi, fie că sunt copiii, cealaltă jumătate sau câinele!

Dani Taylor, directorul de cumpărare la Cox & Cox, ne spune de ce îi este predat vreodată lucrurile ei preferate de la Cox & Cox și cum îi place să profite la maximum.

„Este cea mai confortabilă piesă de mobilier pe care am deținut-o vreodată. Sotul meu, adora sa stea cu ea cu o bere – el a spus de fapt ca este urmatorul cel mai bun lucru in a fi in vacanta si ca este atat de confortabil incat ai putea dormi in ea.

Este minunat și pentru copii – am turnat perdele vechi de in peste partea de sus și am făcut un fort pentru fiul nostru. ”

Cu dimensiunile H179 x W213 x D143cm, nu este tocmai mic odată montat. Așa că l-am întrebat pe Dani dacă poate fi păstrat sau lăsat afară peste iarnă.

„Este acoperit cu pulbere, dar aș recomanda să îl demontați peste iarnă”, spune Dani. „Este de fapt destul de compact atunci când este distrus și, deși este probabil un loc de muncă de 25 de persoane pentru două persoane, este mai rapid să se desprindă. Copertina este rezistentă la duș și perna se pliază foarte ușor în patru, ceea ce facilitează depozitarea. ”

Putem doar să ne imaginăm roca blândă a leagănului în timp ce briza bate și păsările cântă pe fundal. În cele din urmă, vă puteți simți într-adevăr ca într-o escapadă de lux în propria grădină din spate.

Dani este de acord: „mișcarea ușoară de balansare și nuanța baldachinului sunt fericite absolute și sunt modelate perfect astfel încât să fii într-un unghi grozav. Am perne pe ale mele. Este perfect pentru citit. ”

De asemenea, ea confirmă că, după ce vă aflați pe scaunul fierbinte, nu veți dori să plecați. Deci, care este recomandarea ei pentru confortul suprem?

„O masă laterală și găleată de gheață și o sticlă de vin – pentru că, odată ce te afli, cu siguranță nu vrei să ieși!”

Suntem pe asta, Dani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *