Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Proprietarul de case face mobilier unic de grădină folosind anvelope și șnur vechi

Data viitoare când vezi o anvelopă de mașină veche să irosească, știi ce să faci! Scoate o frunză din cartea acestui proprietar de resurse și transformă-o într-o piesă de mobilier de grădină.

Alicia Mellor, din South Yorkshire, creează piese de mobilier uimitoare pentru nimic – folosind anvelope și șnur vechi. O tehnică la care se referă Alicia ca „stringing”.

Mobilierul de grădină al pneului aliciat de Alicia

mobilier de grădină

Credit imagine: Alicia Mellor

„Totul a început cu două lămpi vechi și câteva șnururi de grădină!”, Explică Alicia pentru Ultimele oferte. „Am fost întotdeauna priceput, așa că m-am gândit să le înfășor cu șiruri pentru a le oferi o reînnoire. Apoi m-a determinat să fac mai multe lucruri. ”

„Este atât de terapeutic și atât de ușor de făcut”, spune Alicia. „În curând, am avut toți prietenii, familia și colegii mei care șirau totul la vedere!”

„Asta m-a dus la o anvelopă veche pe care am stat în preajmă. Soțul meu a râs când am spus că o să o coard și să fac o masă ”, își amintește ea. – Dar câteva ore mai târziu, am avut o anvelopă naturală din iuta împletită.

Anvelopa tăiată pe jumătate pentru a face baza mesei de cafea

Credit imagine: Alicia Mellor

„Partea de jos este doar o anvelopă tăiată pe jumătate și întoarsă cu susul în jos, apoi scânteiele stropite”, explică Alicia.

Credit imagine: Alicia Mellor

Aici este o anvelopă veche acoperită cu șnurul gri, pentru a forma blatul unic de masă în aer liber. Pentru a recrea, pur și simplu fixați șirul în jurul pneului, apoi înfășurați-l strâns până când acesta este complet acoperit.

„Nu am cumpărat altceva decât șirul”, explică Alicia. A folosit o masă veche de grădină reciclată pentru partea superioară a mesei sale din feng shui gri.

Pufă de anvelopă reciclată

Credit imagine: Alicia Mellor

Folosind sfoară verde, a făcut chiar o pufă pentru a se potrivi cu decorul dormitorului.

Iată cum înfășoară șirul …

Anvelopă învelită în sfoară de grădină

Credit imagine: Alicia Mellor

Alicia spune că crearea pieselor sale unice a fost o distragere perfectă în timpul blocării.

„A fost uimitor să creăm lucruri frumoase cu aproape toate articolele reciclate și comanda online”, adaugă ea.

Alicia estimează oferind gratuit majoritatea articolelor, ea a cheltuit doar între 6 și 35 de lire sterline pentru fiecare creație de anvelope.

Vei fi „stringing” ca Alicia de acum înainte?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *