Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Lynsey Queen of Clean își dezvăluie hackul WD-40 pentru eliminarea petelor

A scăpa de petele din casa ta poate fi un coșmar. Cu toate acestea, Lynsey Crombie, Queen of Clean de pe Instagram are un hack neobișnuit WD-40 care promite să scape chiar și de cele mai încăpățânate pete.

WD-40 este o capsă de garaj, perfectă pentru a păstra totul, de la uneltele de grădinărit, până la cadrele pentru biciclete, în bună calitate. Totuși, pe Instagram, expertul în curățenie a dezvăluit că produsul poate fi folosit și în interiorul casei ca demachiant.

Lynsey explică că folosește WD-40 pentru a elimina petele încăpățânate cauzate de polenul galben din florile de crin.

Hack WD-40 pentru eliminarea petelor

Hack WD-40 1

Credit imagine: Oliver Gordon

„Ador absolut florile de crin, atât de drăguțe și chiar ridic o cameră. Dar pulberea de crin portocaliu / galben este o adevărată pată încăpățânată care este foarte adesea greu de eliminat folosind tratamentele mele normale de îndepărtare a petelor „, împărtășește ea într-o postare Instagram. „Și cu siguranță nu vrei un petic de pete de crin în mijlocul covorului tău.”

„Dacă nu aveți la îndemână un îndepărtător de pete, alergați la garaj și apucați o cutie de WD-40”, explică ea. „Un spray rapid și voila petei vor fi alungate. WD-40 dizolvă petele incomode, ceea ce le face mai ușor de îndepărtat cu o cârpă umedă. „

Cu toate acestea, singurul dezavantaj este mirosul chimic explică Lynsey. „Va trebui să spălați imediat țesăturile pe care le folosiți cu detergentul de rufe”, adaugă ea.

WD-40-hack

În comentarii, Lynsey explică că vârful nu funcționează doar pe polen, ci pe pete de vin roșu, ceai, cafea și cola. Dacă copilul tău este fan al zgâlțului, va face și minuni cu privire la curățarea acestuia.

Dacă nu aveți niciun WD-40 la îndemână, Lynsey recomandă, de asemenea, utilizarea spumei de bărbierit ca o alternativă ieftină la eliminarea petelor.

„Crema de ras este pur și simplu o formă de săpun biciuit. Când a aplicat-o se întărește, penetrează și adaugă umiditate la aproape orice pată ”, explică ea pe Instagram.

„Folosiți doar apă caldă și o perie sau o cârpă moale mică și frecați foarte ușor în pat, lăsați timp de 10 minute, apoi clătiți și uscați.”

Aceste bare de îndepărtare a petelor sunt omologate Lynsey Queen of Clean. Dar atunci când curățați covoare sau mobilier deviază un potențial dezastru amintindu-vă întotdeauna să faceți un test la fața locului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *