Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Târgul de artă accesibilă dezvăluie cea mai recentă tendință de artă de perete inspirată de blocare

În ciuda faptului că au rămas înăuntru în ultimele luni, gospodăriile au găsit o modalitate de a aduce exteriorul în interior cu cea mai recentă tendință de artă pe perete.

Piața online, târgul Artă accesibilă a înregistrat vânzări record de lucrări de artă de la începutul blocării. Cu toate acestea, acest vârf a fost determinat de un anumit tip de lucrări de artă.

Lucrările de artă care prezintă coasta, păsările și marea litorală britanică cresc în popularitate. Nu este o surpriză faptul că toți ne dorim o imagine a exteriorului din casa noastră.

Arta de perete a lui Kate Heiss

Credit imagine: Kate Heiss / Fair Fair Art

Cele mai populare cuvinte de căutare de pe site-ul web au inclus primăvară, mare, plajă, Norfolk și Cornwall. Nu este nevoie de un geniu artistic pentru a realiza visul de zi al „stației” care se află în spatele acestei noi tendințe de artă murală.

Cele mai populare print-uri au venit de la artiști precum Kate Heiss, care a creat amprente uimitoare de animale sălbatice. Printul său superb „Oystercatchers Over Holkham” s-a dovedit a fi un bestseller.

Arta de perete a lui Kate Heiss

Credit imagine: Kate Heiss / Fair Fair Art

Cu toate acestea, amprentele sale de la Brancaster, Sandringham și Cambridge s-au dovedit incredibil de populare printre colecționari. Fiecare tipărit este o ediție limitată, cu doar un număr mic. Așadar, este posibil să doriți să acționați rapid pentru a obține unul.

Cu prețuri pentru tipăritele ei începând de la 35 de lire sterline, aceste minunate piese de artă vor ridica instantaneu orice cameră. Și sperăm să-ți pui un zâmbet pe față.

Arta de perete a lui Kate Heiss

Credit imagine: Kate Heiss / Fair Fair Art

„Arta are puterea de a schimba mult mai mult decât o cameră”, explică Deborah Allen, de la Wychwood Art, care se specializează în lucrări la nivel de intrare. „Efectul pozitiv pe care îl poate avea asupra stării tale de spirit, în special în timpul încercării, este incomensurabil.”

„Ca galerie, mă simt incredibil de norocos că pot continua să schimb atât de multe vieți de iubitori de artă în bine. De asemenea, ajut în sprijinul artiștilor mei incredibili cu vânzări atât de necesare – cum sunt cele văzute de printul Kate Heiss. ”

„Este atât de plăcut încât munca ei vibrantă și ilustrativă s-a dovedit a fi antidotul perfect pentru atât de mulți.”

Nu știi niciodată, o investiție mică acum ar putea avea un profit mare în viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *