Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Lockdown începe o nouă tendință de căutare a proprietății – apartamentele sunt în afara, grădinile sunt în interior!

S-au schimbat deja în acest an, inclusiv tendințele de căutare a proprietăților. Potrivit Rightmove, aproape jumătate dintre chiriași, 49% și 39% dintre cumpărătorii din blocarea cererii de pe piață au avut un impact asupra a ceea ce caută din proprietățile viitoare.

Lucrurile pe care le-a afectat cel mai mult își doresc grădini mai mari sau cel puțin acces la una. Dorind să locuiască într-o casă mai mare, cu un spațiu de lucru mai bun. Dorind să locuiască mai aproape de parcuri și spații verzi și dorind acces la un loc de parcare sau un garaj.

Căutările potențialilor cumpărători pentru locuințe cu grădini au crescut cu 42% în luna mai, față de mai 2019. Cu aceeași căutare chiar mai mare pentru chiriași, cu 84%.

grădină mică curte cu set și scaun

Credit imagine: Keith Henderson

Pentru prima dată în ani, apartamentele au renunțat la cele mai căutate tipuri de proprietăți, deoarece vânătorii de case caută grădini mai mari și spații de lucru mai bune.

„Traficul a atins cel mai înalt nivel din lume, mulți pornind într-o nouă călătorie spre următoarea lor casă și o schimbare a stilului de viață”, observă analistul Rightmove Market Market Miles Shipside.

„Care ar putea veni cu o listă de dorințe foarte diferită de cea pe care o aveau în urmă cu câteva luni. În timpul blocării, oamenii au reevaluat care sunt nevoile lor. „

„Atât cumpărătorii, cât și chiriașii își doresc o casă cu propriul spațiu exterior, mai degrabă decât un apartament. Va fi fascinant să vedem cum se desfășoară tendințele pe parcursul restului anului. „

Consiliere cu privire la proprietatea dreptului la 2020 2020

zonă de relaxare în grădină, cu felinare colorate suspendate

Credit imagine: Rachel Whiting

„De obicei, mutătorii de acasă ne spun că fotografiile din bucătărie sunt cele mai importante atunci când se uită la un anunț imobiliar”, continuă Miles.

„Acum, însă, agenții ar trebui să ia în considerare acordarea unui rol mai important fotografiilor cu grădini și spații în aer liber pentru a atrage atenția potențialilor chiriași și cumpărători.

În prezent, accentul este atât pentru cumpărători, cât și pentru chiriași. Așadar, este important să faceți spațiile în aer liber și grădini dacă doriți să vindeți.

La fel ca spațiile de birou pentru casă. „De obicei, vânzătorii care locuiesc în apropierea unei stații de tren sau de metrou folosesc acest lucru ca punct de vânzare și pot comanda un preț premium pentru casa lor”, explică Miles.

„Dar acesta nu va fi un punct de vânzare atât de important pentru acei cumpărători care se așteaptă acum să lucreze mai mult de acasă. Acum este vorba despre o prezentare a unei camere de rezervă în cel mai bun mod. Dacă în prezent o cameră este amenajată ca un dormitor mic, vânzătorii ar face bine să achiziționeze niște mobilier de birou ieftin, astfel încât să le arate oamenilor cum ar putea arăta biroul lor de acasă. ”

Constatările recente ale Rightmove folosesc atât datele site-ului, cât și un nou sondaj efectuat între joi 21 mai și marți 26 mai. Cu 4.692 respondenți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *