Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Greșeli de listare a proprietăților care ar putea să renunțe la potențiali cumpărători – inclusiv să nu posteze suficiente imagini despre casa ta

Interesul cumpărătorilor de acasă a înregistrat un ritm puternic de la deschiderea pieței Cu toate acestea, dacă doriți să vă vindeți casa în acest moment, acestea sunt greșelile de listare a proprietății pe care ar trebui să le evitați pentru a vă ajuta casa să iasă în evidență.

A-ți face casa să iasă în evidență de mulțimea dintr-o mare de case de pe internet poate fi dificil. Cu toate acestea, un sondaj realizat de Bankrate a scos la iveală cei mai mari pete de animale de companie care ar putea să-i pună pe vânătorii potențiali.

Noile linii directoare de vizionare a casei înseamnă că vizionările în persoană sunt acum ultimul pas după ce cineva este destul de sigur că este interesat să facă o ofertă. Așadar, o listă de case trebuie să facă o impresie bună din start.

Începând cu imagini.

listă de proprietăți pet peeve 1

Credit imagine: Colin Poole

Greșeli de listare a proprietății

1. Nu sunt suficiente imagini

Sondajul oferit de Bankrate a arătat că imagini insuficiente au trecut de listă drept cel mai mare animal de companie de pe o listă de acasă. 82 la sută dintre respondenți și-au exprimat frustrarea dacă o listă a avut mai puțin de 10 imagini de înaltă calitate a proprietății.

2. O descriere slabă

A doua cea mai mare compensare pentru un cumpărător s-a dovedit a fi o „descriere plictisitoare”. Această parte a listării va fi probabil în mâna agentului imobiliar. Asigurați-vă că le oferiți cât mai multe informații posibile pentru a vă ajuta să vă vindeți casa în descriere.

listă de proprietate peeves pet 2

Credit imagine: Colin Poole

3. Niciun videoclip nu vizită proprietatea

La numărul trei, 79 la sută dintre cumpărătorii potențiali au dezvăluit că vor fi renunțați la o listă fără un videoclip al casei. Această parte a listei va deveni esențială pentru proprietățile din această perioadă de distanțare socială, atunci când cumpărătorii sunt încurajați să vadă practic mai întâi casele. Faceți-vă o favoare și treceți deasupra acesteia și insistați să includeți un videoclip în lista dvs. de domiciliu.

Deși fotografiile și videoclipurile sunt modalități excelente de a vă face proprietatea să iasă în evidență, asigurați-vă că locuința dvs. este cât se poate de ordonată. Cumpărătorii potențiali au dezvăluit că 75 la sută au fost renunțați la fotografii de proastă calitate. Alte 73 la sută au dezvăluit că ar fi, de asemenea, reticenți să ia în considerare o casă cu imagini dezordonate.

Listarea proprietății peeves pet 3

Credit imagine: Colin Poole

Iată lista completă a primelor zece lucruri pe care trebuie să le evitați la listarea unei proprietăți:

1. Imagini insuficiente
2. Descriere plictisitoare
3. Niciun videoclip despre locuință disponibil
4. Imagini de calitate / unflattering
5. Acasă dezordonat / nu se arată gata
6. Prea scump
7. Plan de confuzie
8. Interioare nepotrivite
9. Gramatică și ortografie greșită în descriere
10. Imagini realizate într-o zi ploioasă

Care este cea mai mare proprietate a tau animale de companie peeves?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *