Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fiul lui Kamara are nevoie de 100.000 de euro pentru operații. Leon se pregătește de alte două intervenții. “Facem tot ce putem”

Kamara traversează o nouă perioadă dificilă. Fiul său are nevoie de 100.000 de euro pentru o serie de intervenții chirurgicale, pentru a putea merge singur.

Fiul lui Kamara suferă de o formă de paralizie cerebrală, fiind diagnosticat la scurt timp de la naștere, cu tetrapareză spastică. De atunci, Kamara face tot ce poate pentru a-i oferi o viață normală copilului său.

“Prima operație a lui Leon din anul acesta ar trebui să se întâmple pe 27 iulie, în Spania, la Barcelona, la doctorul Igor Nazarov, și se numește Miotenofasciotomie.

Și apoi, după acea operație, în funcție de rezultate, vom merge în Statele Unite ale Americii. În America, în funcție de cea de-a doua operație, vom ști dacă o facem și pe a treia, de ortopedie, dacă va mai fi nevoie.

Totalul operațiilor cu toate costurile, cu tot cu transporturi, cazare, cu tot ce trebuie și cu toate tratamentele care se vor ține acolo după operații, în ambele locuri, se ridică la 100.000 de euro. Până acum am strâns 16.000 de euro, din donațiile de pe Facebook și… mai avem până la 100.000 de euro!

Însă facem tot ce putem să adunăm de pe unde se poate ca să facem toate operațiile pentru Leon! Deocamdată să trecem de cea din Spania! Eu și Oana, mama lui, vom pleca împreună cu Leon, toți trei vom merge acolo pentru aceste intervenții, pentru că amândoi avem grijă de el!”, a mărturisit Kamara, pentru  Click!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *