Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Artiștii se reprofilează în vreme de criză. Raluka vrea să-și mute concertele în online și speră să obțină bani pe ele

Muzica n-a fost în carantină nici măcar în perioada de izolare. Mai exact, artiștii din toată lumea au continuat să susțină concerte pentru publicul lor, în spațiul virtual, fapt care le-a dat idei și artiștilor autohtoni. Printre primii care au îmbrățișat această idee este și Raluka.

Printre artiștii care au o mare încredere că se pot dezvolta în spațiul virtual se numără și Raluka. Artista ne-a mărturist că, în toată această perioadă, s-a gândit în ce direcție să o ia pe plan muzical și care sunt canalele cu potențial, atât în ceea ce privește organizarea unui concert ca la carte, cât și din punct de vedere financiar.

Ne-am îndreptat destul de mult către zona de online. Cumva începem să ne gândim că ar trebui să monetizăm toată treaba asta și tot contentul ăsta pe care noi îl facem în fiecare zi. Trebuie doar să obișnuim omul cu faptul că, la un moment dat, va trebui să și plătească pentru acest gen de conținut.

Raluka:

Are mare încredere în online

După două luni de autoizolare, Raluka și-a dat seama că viitorul multor domenii este în online. Chiar și pentru artiști. Cântăreața este de părere că un concert pe o platformă virtuală poate fi mai bun decât unul live, însă este conștientă că nu poate înlocui întâlnirea directă dintre artist și public.

”Partea asta de online oricum a luat o amploare destul de mare și cumva trebuie să o dezvoltăm și noi, artiștii. La asta lucrăm acum. E adevărat că online-ul nu poate înlocui un concert live, cu artistul pe care îl vezi în fața ta. Dar e posibil ca într-un concert online să poți să-i dai omului ceva ce nu ai putea să-i oferi într-un concert în aer liber”, a mai spus artista.

VIDEO: Cosmin Nistor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *