Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Sfaturile lui Kate Watson-Smyth pentru pictura cu culori închise

Pictura cu culori închise precum violet, maro ciocolată sau negru poate fi un joc de noroc. Dar, poate arăta incredibil atunci când este făcut corect.

Din ce în ce mai mulți dintre noi ne ocupăm de a folosi culori întunecate acasă. Cu toate acestea, există o singură greșeală pe care o facem aproape toți cei când ne zugrăvești pereții – nu zugrăvește scândurile pentru fusta

Asta nu înseamnă doar că bateți cu vopsea albă și o numiți pe zi. Potrivit expertei interioare Kate Watson-Smyth, atunci când folosești o culoare închisă, trebuie să pictezi întotdeauna plăcile cu aceeași culoare similară.

pictura cu culori întunecate 1

Credit imagine: Chris Snook

„Acest lucru este într-adevăr cheie și trebuie să faceți acest lucru dacă nu faceți nimic altceva”, insistă Kate. „Dacă utilizați o culoare închisă, trebuie să vă gâdilă scândurile pentru a se potrivi cu peretele dvs., iar acest lucru va face ca peretele dvs. să pară mai înalt.”

Trebuie doar să aruncați o privire pe contul de Instagram al lui Kate @madaboutthehouse pentru a ști că este o expertă atunci când vine vorba de utilizarea culorilor întunecate.

Iată câteva dintre celelalte sfaturi ale sale cu siguranță pentru pictura cu culori întunecate:

Sfaturi pentru pictura cu culori închise

1.Apuneți radiatorul

Plăcile și radiatorul sunt cele două părți ale camerei pe care trebuie să le pictezi pentru a se potrivi cu pereții tăi.

„Trebuie doar”, îi spune Kate „Ideal Home”. „Nu sunt frumoși. Așa că trebuie doar să obții niște vopsele de coajă de ouă, lemn sau metal și să le vopsesti pentru a se potrivi cu peretele. Vor dispărea și da, vor funcționa în continuare. ”

2.Imprimați până la o șină de imagine

Când pictați o cameră cu o culoare închisă, duceți-o până pe o șină sau o linie imaginară situată la aproximativ 30 cm în jos de tavan. Optați pentru o culoare mai pală pentru a picta tavanul și în jos până la linie.

„Ceea ce face este că estompează marginile tavanului în partea de sus a peretelui și face ca camera să se simtă mai mare”, explică Kate. „Pentru că nu atragi atenția asupra contururilor camerei. Ați pliat tavanul în jos. „

3. Nu este implicit pe alb pentru tavan și pentru lemn

„Petrecem mult timp agonizând culoarea pereților noștri”, spune Kate. „Îl testăm și cumpărăm probe, iar poziția implicită este să bâlbâim vopsea albă pe lemn și pe tavan.”

Acest sfat nu este doar pentru pictura cu toate nuanțele de vopsea. A merge cu alb este cam ca și cum ai purta un tricou alb cu o ținută. S-ar putea să se potrivească, dar la fel de multe alte nuanțe palide. În schimb, ia-ți ceva timp pentru a selecta o culoare pentru pereți și tavan care îți plac cu adevărat.

Dacă intenționați să vă transformați casa cu vopsea, ne-ar plăcea să vă vedem înainte și după aceea în clinica Ideal Home Room de pe Facebook.

Nu uitați de scândurile de glisare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *