Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Proprietarul de casă creează gratuit un perete cu caracteristică vopsită – folosind vopsea rămasă!

Căutați un proiect accesibil de bricolaj, folosind vopsea rămășiță, pe care o veți păstra? Acest zid impresionant de caracteristici este toată inspirația de care ai nevoie.

Fabulosul perete cu caracteristici pictate este opera proprietarului creativ Sarah Powell, o asistentă maternă și o mămică din una din Nottinghamshire.

Sarah era dornică să-și transforme holul cu un zid unic. Dar nu voia să cheltuiască o avere pe tapet pentru a arăta aspectul.

În schimb, a folosit vopsea rămasă pentru o tehnică inteligentă de vopsire liberă – derulând un proiect care nu i-a costat deloc. Credem că sunteți de acord, aceasta transformă total holul ei …

Hol alb cu frunze

Credit imagine: Sarah Powell

Familia s-a mutat în casă în ianuarie anul trecut. De atunci Sarah a fost dornică să înceapă în sarcina redecorării.

„Parcurg conturile de acasă în mod constant pe Instagram și Pinterest”, spune Sarah cele mai recente oferte. „Am întâlnit câteva desene cu puncte și dungi pe care oamenii le pictaseră pe peretele lor. Mi-a venit ideea să fac un tip de diagonală de tip tribal. ”

Având o vopsea gri rămasă de la un alt proiect, a decis să meargă pentru ea.

„Cu o perie mică, rotunjită, am început să pictez în colțul din dreapta sus pe linii cu mâna liberă”.

Peretele tabloului pictat de Sarah este în desfășurare

Credit imagine: Sarah Powell

La mijlocul transformării puteți vedea deja diferența pe care o va face designul personalizat.

„Întrucât făceam totul complet manual și fără să-l scot în evidență, unele dintre linii nu sunt perfect drepte”, explică Sarah. „Dar cred că asta adaugă caracter și îl face unic pentru mine.”

„În timp ce am început să pictez, m-am oprit și m-am uitat la ea și m-am gândit„ îmi place? ”Și„ trebuie să continui sau nu? ”. Răspunsul a fost clar da, deoarece Sarah a continuat și a sfârșit iubind aspectul final.

„Timpul total de vopsire a durat aproximativ o oră și jumătate până la două ore”, explică ea celor care doresc să imite aspectul.

Peretele din hol cu ​​dungi gri

perete caracteristic pictat în hol cu ​​dungi gri

Credit imagine: Sarah Powell

Sarah este absolut încântată de rezultatele proiectului de perete personalizat, spunând că un proiect ca acesta este nu numai accesibil, ci și o mare distracție în timpul blocării.

„Proiectul nu m-a costat nimic. Am avut deja vopseaua și peria din proiectele anterioare ”, explică ea. „Dar un vas mic de testare ar fi fost ușor suficient pentru a-l acoperi dacă nu ai vopsele rămase acasă”, adaugă ea.

„Am vopsit-o pe a mea complet la mână. Dar oricui dorește un aspect puțin mai lustruit, aș recomanda marcarea liniilor cu bandă – pentru a ajuta la păstrarea liniilor drepte.

Îți place să mergi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *