Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Obiectivele barului de acasă! Intrați în casa lui Ashley Cole pentru a vedea un bar care te izbește

Astăzi, am avut norocul să aruncăm o privire exclusivă în casa lui Ashley Cole. Și mai precis, să admiri barul de fotbal recent decorat al fotbalistului – este incredibil de impresionant!

O viziune a catifelelor verzi de pluș și a metalelor luxoase, inspirate din hotelurile de lux, noul bar impresionant al lui Ashley în conacul său Surrey ne oferă toate senzațiile.

În casa lui Ashley Cole – inspirația barului de acasă

Barul lui Ashley Cole

Credit imagine: Florin Tudor

Spațiul cu aspect nou este proiectat de Ali Sayed, de la The Living Room. Vorbind despre inspirația din spatele designului, el ne spune: „Am fost inspirați de hotelurile de lux din lume. Ne-am uitat la barurile opulente pe care le puteți găsi într-un hotel Bvlgari, The Dorchester și The London Hotel din New York. ”

„Ne-am propus să creăm spațiul unui bar de lux pe care l-ați vedea într-un hotel de 5 stele – astfel încât clientul nostru să se poată bucura de o experiență de bar fără să plece (acasă)”.

În Ashley Coles se află barul casei

Credit imagine: Florin Tudor

Ali, spune Ali, „bara verde smarald este atacantul și eroul din încăpere. Bara de culori a bijuteriilor este inima spațiului, unde gazda servește băuturile pentru prietenii săi. ”

Bar de casă în negru cu scaune de bar din catifea verde

Credit imagine: Florin Tudor

„Bara din centru face o declarație foarte gustoasă și fermă în verde. Sincronizarea cu scaunele de bare și cu operele de artă ”, explică Ali.

Iluminatul joacă un rol esențial în a emula vibrațiile ambientale ale unui bar de hotel de lux. „Iluminarea cu LED-uri de culoare albă caldă luminează spațiul cu energie radiantă, explică Ali.

Pentru a vă asigura că Ashley nu ratează niciodată un meci, zona barului are un televizor generos de 65 inch pe peretele din spate. Televizorul montat pe perete aproape că dispare datorită simetriei perfecte a raftului de sticlă izbitor din ambele părți.

Aceste rafturi sunt îmbrăcate la perfecțiune – găzduind o colecție de vinuri și băuturi spirtoase, inclusiv unele Dom Perignon 1998 Vintage.

Înainte de transformare

Ashley Coles găzduiește camera de zi neutră

Credit imagine: Florin Tudor

Imaginea anterioară vă oferă o idee despre cât de schimbată camera. Tonurile neutre sigure sunt înlocuite de nuanțe întunecate, pentru a crea atmosfera perfectă pentru o atmosferă cool de club.

Fiind unul dintre cele mai exclusive locuri pentru băut din oraș, va trebui doar să admirăm barul de departe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *