Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Idei de insulă de bucătărie – idei de insulă de bucătărie cu scaune, iluminat și scaune

Căutați idei de insulă de bucătărie? Odată cu trecerea la extensii de bucătărie mai mari și deschise, insula de bucătărie a devenit o caracteristică esențială. Și nu este greu de văzut de ce, având în vedere că o unitate insulară are multe de adus la un design de bucătărie.

Pentru început, poate oferi spațiu suplimentar pentru pregătire și poate forma o graniță între zona de gătit și zona de zi / sufragerie. O unitate insulară în formă poate ajuta, de asemenea, să direcționeze fluxul de trafic departe de hotspoturile ocupate. Poate fi lung și subțire, mergând paralel cu zona de lucru; îngrijit și rotund într-o cameră compactă; sau mari și largi, adăpostind o chiuvetă și aparate.

Când vine vorba de alegerea dimensiunii insulei dvs., măsurați-vă podeaua pentru a vă asigura că se va potrivi. „Când vă planificați bucătăria, aveți grijă să nu fiți prea ambițioși cu elemente independente”, recomandă Ben Burbidge, directorul manager al Kitchen Makers. „Asigurați-vă că vă măsurați exact podeaua astfel încât o insulă să se încadreze confortabil în spațiul dvs.

„Când vă aflați în centru, ar trebui să lăsați suficient podea pentru a vă manevra și a accesa restul bucătăriei. Zona de pe placa de lucru a insulei este, de asemenea, esențială, deoarece oferă un spațiu suficient pentru depozitare și elemente esențiale pentru bucătărie, cum ar fi frigidere joase și sertare adânci. ”

Aproape toate insulele de bucătărie încorporează locuri – chiar și cel mai mic spațiu poate găzdui, de obicei, o supraviețuire de blat și o pereche de scaune de bar. În mod alternativ, puteți alege o insulă de bucătărie lungă, cu scaune integrate în stil de masă cu un nivel scăzut la un capăt.

Funcții deoparte, schimbarea ritmului oferit de o insulă de bucătărie încurajează adesea o variație a materialului. Vă puteți permite să fiți mai curajoși aici cu un finisaj sau culoare mai îndrăzneață, sau poate un material mai scump, care ar fi prohibitiv pe întreaga cameră. Pentru o piesă centrală de prezentare, uita-te la materiale de lux, de la marmură adânc venelată și granite mototolite până la furniruri din lemn exotic și sticlă strălucitoare oglindită sau metal arzător.

Există, de asemenea, o tendință către materiale mai texturate – gândiți-vă la lemnul tăiat brut sau aspră – precum și un contrast de culoare sau finisaj între insulă și restul bucătăriei. Și nu uitați de iluminatul insulei de bucătărie – poate transforma o unitate cu aspect bun într-o vitrină a unei piese centrale din bucătărie.

Citiți mai departe pentru mai multe idei fabuloase de insulă de bucătărie …

Idei de insulă de bucătărie

1. Creați depozitare multifuncțională cu coșuri de pescăruș

Idei de insulă de bucătărie 4

Credit imagine: Colin Poole

Rafturile adânci dintr-o insulă pot fi dificile, cu ajutorul unor coșuri de pescăruș pot fi transformate în depozitare perfectă pentru imagini. Pentru a reda această temă vintage plină de farmec, alternează rafturile cu coșurile de depozitare și vasul tău preferat în stil vintage.

2. Adăugați într-un raft pentru cărțile de bucătărie

idei de insulă de bucătărie 5

Credit imagine: Colin Poole

Cel mai bun loc pentru depozitarea cărților de bucătărie? În bucătărie, desigur! Adăugarea câtorva rafturi de carte în insula ta va asigura că toate cărțile de bucate preferate sunt ușor de manevrat. Acesta este un hack ușor pentru adăugarea de personalitate și culoare într-o bucătărie neutră.

3. Adăugați într-o chiuvetă de bucătărie

Idei de insulă de bucătărie

Credit imagine: Ti-Media

O chiuvetă mare dintr-o insulă de bucătărie ar putea fi puțin controversată, dar este o soluție excelentă dacă luptați pentru spațiu într-o bucătărie mai mică. În această bucătărie, spațiul pe care chiuveta ar fi ocupat-o pe un blat de lucru a peretelui a fost transformat într-un depozit mult necesar, lăsând chiuveta în insula ușor accesibilă.

4. Poziționează o insulă vizavi de un perete al ferestrei

Idei de insulă de bucătărie

Credit imagine: Alasdair Macintosh

Ferestrele glisante de la podea până la tavane într-o extensie de bucătărie arată superb, dar pot reduce spațiul disponibil pentru depozitare. O soluție ușoară este să introduceți o insulă șmecheră, cu spațiu pentru sertare și dulapuri chiar în fața ferestrei. Acest lucru nu numai că dublează suprafața de lucru și spațiul de depozitare, dar puteți ascunde, de asemenea, scaunele de la bar pentru micul dejun pentru a menține spațiul cu aspect neted.

5. Instalați un frigider în insula dvs. de bucătărie

Idei de insulă de bucătărie

Un frigider mic subcontractant este un plus excelent într-o stație de lucru mare. Poate ține mâncare proaspătă pentru a fi prepus pe insulă sau umplut cu băuturi pentru ca oaspeții să se ajute singuri, fără să-l deranjeze pe bucătar.

Un frigider suplimentar într-o insulă centrală este perfect pentru păstrarea fructelor, legumelor și a salatelor la rece și aproape de la îndemână pentru preparare. Ingredientele pentru masa de prânz și mic dejun – gemuri, unt și brânzeturi – sunt păstrate cel mai bine în acest frigider pentru o preparare rapidă și ușoară a mesei.

6. Du-te pentru un combo clasic modern de bleumarin și gri

Idei de insulă de bucătărie

Credit imagine: Richard Gadsby

Alegeți o insulă în stil Shaker, în albastru marin de tendință și creați o bucătărie de țară cu o răsucire foarte modernă. Acest design este prevăzut cu o chiuvetă încorporată, un dulap de depozitare, un blat de marmură, rafturi în stil de amenajare și o parte dedicată locurilor de bar pentru micul dejun. Combinați cu unități de perete gri și un aragaz pentru o combinație perfectă de clasic și contemporan.

7. Faceți o declarație cu scaune cu bare luminoase

Idei de insulă de bucătărie

Credit imagine: Richard Gadsby

Nou cabinetry este o investiție mare. Deci este de înțeles că este posibil să nu doriți să fiți prea experimentali în ceea ce privește culoarea. Dacă acesta este cazul, de ce să nu introduceți o nuanță mai strălucitoare prin accesorii mai ușor de decontat dacă vă plictisiți – cum ar fi aceste scaune cu bare de afirmații? Pentru ceva și mai puțin permanent, o vază de flori va face treaba!

8. Alimentează-ți insula

Idei de insulă de bucătărie

Credit imagine: Richard Gadsby

Este esențial să includeți multe prize cu priză pe insula dvs. Nu sunt utile doar pentru alimentarea de aparate mici, precum mixere standuri și procesoare alimentare, dar vor fi la îndemână și pentru încărcarea telefoanelor și laptopurilor. Scaunele din lemn au genți de caracter și lucrează frumos cu insula albastru pal, oferind schemei generale o senzație de coastă subtilă.

9. Distrați-vă cu iluminarea sarcinilor

Idei de insulă de bucătărie

Credit imagine: David Giles

În timp ce restul acestei bucătării simple, dar uimitoare, sunt subestimate în gri, proprietarii s-au distrat puțin cu farurile suspendate coordonate. Ne place schimbarea culorii între nuanță și flex – și lalelele potrivite! Un blat de lucru din piatră și scaune și bibliotecă din lemn adaugă, de asemenea, căldură la schema altfel răcoroasă.

10. Faceți-l cât mai multifuncțional

Idei de insulă de bucătărie

Credit imagine: Darren Chung

Priviți cu atenție această insulă de bucătărie elegantă și subestimată și veți descoperi că servește o mulțime de scopuri – un loc unde să vă spălați, să pregătiți mâncarea, cu un bar de mic dejun îngrijit pentru care să vă mâncați cu scaune. Ar fi mult spațiu pentru a adăuga o plită, de asemenea, dacă doriți.

11. Păstrați-l ordonat cu sertare

Idei de insulă de bucătărie

Credit imagine: Brett Charles

Echipați senzația casnică a unei bucătării de țară cu o insulă albastru pastelat. Într-o schemă altfel neutră, această insulă adaugă o injecție subtilă de culoare și atrage privirea spre fermecătorul său afișaj de sertare și butoane albe.

Umpleți-le cu tot ce aveți nevoie pentru a pune masa, dar lăsați câteva goale, astfel încât să aveți undeva să ascundeți dezordine când sosesc vizitatori neașteptați.

12. Strângeți într-o insulă slimline

Idei de insulă de bucătărie

Credit imagine: David Giles

Nu aveți nevoie de o bucătărie vastă pentru a se încadra într-o insulă, așa cum dovedește acest design slab. Ba chiar se dublează ca un bar pentru micul dejun, cu amabilitatea unei simple suprafețe de lucru în exces. Panoul de limbă și canelură integrează piesa cu restul schemei în stilul Shaker.

13. Ridicați-vă propria insulă mini

Idei de insulă de bucătărie

Credit imagine: Jamie Mason

Pentru o modalitate ușoară și accesibilă de a crea o caracteristică drăguță și practică într-o bucătărie, ridicați o masă vintage și folosiți-o ca insulă. Alegeți orice culoare de vopsea pe care doriți să o transformați în centrul tău – acest galben însorit este o alegere deosebit de veselă – și adaugă un taburet într-o culoare contrastantă pentru a completa aspectul.

14. Du-te mare

Idei de insulă de bucătărie

Credit imagine: Nicholas Yarsley

Dacă ai spațiu, de ce să-ți fie frică să-l folosești? În centrul acestei bucătării spațioase în plan deschis se află o insulă imensă, cu un blat de lucru alb lucios și un dulap dramatic în stil Shaker gri-închis.

Această unitate multifuncțională are totul, inclusiv chiuveta de bucătărie! Există un spațiu infinit pentru prepararea mâncării, depozitare din abundență și chiar o zonă de luat masa integrată. Dacă aveți o bucătărie generoasă, care își dorește o piesă centrală de tip show-stop-up, gândiți-vă mare, utilă și, mai ales, izbitoare.

15. Traverse de căi ferate recuperate Upcycle

Idei de insulă de bucătărie

Credit imagine: Matthew Williams

Îți aduci aminte de acele traverse de cale ferată pe care toată lumea le punea în grădinile lor? Ei bine, acum se orientează în designul bucătăriei. Proporțiile amețitoare le fac ideale pentru rafturi înfundate, rezistente și soliditatea lor funcționează bine și pentru un bar de mic dejun.

16. Înlocuiește o insulă pentru a face o impresie mare

Idei de insulă de bucătărie

Credit imagine: Veronica Rodriguez

Dacă aveți spațiul, completați-l cu o insulă de bucătărie. Acest lucru produce un design de bucătărie foarte modern, cu un blat expansiv care servește ca loc de mâncare casual, precum și o suprafață de lucru practică pentru prepararea alimentelor. Subliniați importanța sa printr-o serie de pandantive în stil industrial cu șanț redus de mai jos pe scaune înalte și tapițate din piele.

17. Actualizați o bucătărie existentă cu un bloc tradițional de măcelărie

Idei de insulă de bucătărie

Credit imagine: Polly Eltes

Acest mod simplu de a adăuga mai mult spațiu de preparare și de stocare este, de asemenea, extrem de elegant. O suprafață groasă de grâu final va avea o mulțime de pedepse culinare, iar raftul deschis din partea de jos oferă acces ușor la vase. Cu atât mai mult, designul ar funcționa la fel de bine cu unitățile în stil slab.

18. Curbați capetele pentru un flux mai bun

Idei de insulă de bucătărie

Credit imagine: Lizzie Orme

Dacă încercați să încadrați o insulă într-o bucătărie mai mică, este bine să alegeți un design cu margini rotunjite. În mod inevitabil, acest lucru va costa mai mult, dar nu vor exista colțuri ascuțite pentru a te prinde în timp ce tu și familia ta manevrează în jurul spațiului.

19. Ascundeți dezordinea

Idei de insulă de bucătărie

Credit imagine: Holly Joliffe

Un bar de mic dejun mai înalt sau „zburător” ca acesta servește două scopuri. În primul rând, înălțimea sa este excelentă pentru a mânca și a bea mai casual. Și în al doilea rând, dacă faceți o încurcătură în bucătărie, este închis la vedere de oaspeți lângă bar. Genius, nu ?!

Vei adăuga o insulă de bucătărie în spațiul tău de gătit folosind aceste idei de insulă de bucătărie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *