Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Elena Ionescu, la un pas să fie tunsă la chelie de unul dintre concurenții de la Survivor România. Ceartă dură între artistă și Ghiță Balmuș

Elena Ionescu este una dintre concurentele care au ajuns în marea finală Survivor România, iar ultima bătălie se va disputa pe 30 mai. Printre concurenții cu care artista a intrat în conflict s-a aflat Ghiță Balmuș, care a scos la iveală amănunte incredibile despre relația cu aceasta.

Sunt cunoscute certurile avute de faimos cu Elena Ionescu, care, de fiecare dată s-au lăsat cu jigniri.

“Nu îți mai suport vocea asta, parcă ai fi la menstruație. E greu să stea cineva cu tine. Îl compătimesc pe cel care se încumetă. Eu când ies de aici, te tund cheală”, a tunat Ghiță, care s-a luat și de viața personală a cântăreței.

După ce a fost eliminat de la Survivor, Ghiță Balmuș a spus de ce a vrut să o tundă la chelie pe Elena Ionescu sau cel puțin a explicat duritatea cuvintelor lui de atunci.

“Certurile cu Elena erau deja banale, erau la ordinea zilei! Într-adevăr, am greșit aducându-i câteva injurii… dar nu m-am putut abține, așa sunt eu, de ce să mă prefac. Vreau să vă spun însă ce s-a întâmplat și atunci cu părul, fiindcă de acasă, s-a văzut diferit.

Ei bine, la un moment dat, Elena  zicea că i-a crescut podoaba capilară foarte mult, că îi este foarte cald cu părul, ea chiar are mult păr pe cap…, și ne spunea că s-ar tunde cheală, că nu se mai suportă așa, fiindcă nu poate să se vopsească și să se aranjeze.

Noi, la început, până să facă ea o asemenea afirmație, o dădeam pe caterincă, hai că te tunzi cheală, bla, bla… Apoi, eu, atunci, la nervi, când i-am aruncat în față acest lucru, într-adevăr, prin intonație, faptul că i-am zis că o să o fac zero în cap a sunat ca și o jignire, însă era totul era într-un context.

Sincer, nu am vrut să sune așa dur, era de fapt o discuție mai veche, care atunci a avut o altă conotație”, a declarat Ghiță la Ștafeta mixtă, emisiune difuzată pe WOWbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *