Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Crearea de baie inspirată de Pinterest pe un buget costă doar 60 GBP!

Mulți proprietari de case apelează la bricolaj în timpul blocării, după ce au observat toate lucrurile care le plac cel puțin despre casele lor – în timp ce petrec mai mult timp privindu-le. Un exemplu excelent este această renovare a băii pentru buget Koleighna Wilbur, din Canada.

Ea și-a transformat total baia neîncetată, datată, cu un preț mai mic de 60 de lire sterline! Este greu să crezi costul când vezi diferența …

Makeover de baie la buget

Credit imagine: Koleighna Wilbur

„Inspirația a venit dintr-o simplă fotografie pe care am văzut-o pe Pinterest”, explică Koleighna la Ultimele oferte. „De o baie cu tapet dalmatian și m-am îndrăgostit instantaneu!”.

„Mi-am dorit ca baia mea, care era un spațiu întunecat în anii ’70 / ’80, deprimantă, pentru a simți cum acea simplă fotografie m-a făcut să mă simt fericită.”

Preluând provocarea de bricolaj, Koleighna a comandat toate materialele online. Explicând: „Placile și hârtia de contact erau din Amazon, iar vopseaua și alte materiale proveneau din magazinul nostru local de hardware. Întreaga modificare m-a costat aproximativ 100 USD (59 GBP). „

Credit imagine: Koleighna Wilbur

„Pentru proces, am dezbrăcat cea mai bună baie în cea mai bună măsură, eliminând ceea ce părea să fie 40 de ani de mângâiere pe deasupra.

După ce a curățat totul, a început cu dale. Spunând cu îndrăzneală, „nu am folosit vopseaua de țiglă„ potrivită ”, deoarece hardware-ul meu nu a mai rămas din ceea ce aveam nevoie, așa că am improvizat folosind o vopsea de dulap și un strat de finisare cu diamant pentru a-l proteja de zgârieturi. S-a rezolvat excelent. ”

Credit imagine: Koleighna Wilbur

Koleighna a folosit pe blat o peliculă de marmură faux adezivă. Ea explică „Am ales o calitate foarte bună, ținând cont că am adolescenți și că doresc ceva mai durabil.”

Pentru zidul fantastic de trăsături, ea și-a lăsat copiii să ajute.

„Am vopsit întreaga baie cu o vopsea albă strălucitoare de bună calitate (nu am scăpat aici).” După ce două paltoane pictate manual cu pete dalmatiene au terminat peretele focal.

„Pentru acest pas, i-am lăsat pe cei doi copii ai mei mai mici să adauge câteva pete proprii ca o modalitate distractivă de a-i încorpora în proces. „

Transformarea pardoselilor din baie

renovarea podelei de baie în buget

Credit imagine: Koleighna Wilbur

Probabil cea mai mare parte din întregul schimb de buget este pardoseala!

„Pardoselile erau decojite și lipite și erau foarte ușor de aplicat. Am completat întregul aspect cu conopidă (sigilant) în jurul tuturor marginilor și cusăturilor pentru a face să pară atât de frumos. „

Credit imagine: Koleighna Wilbur

„Am adăugat câteva lumini de zână pe un perete care rămân în continuu, acționând ca o lumină de noapte seara, care este foarte liniștitoare pentru copiii mei.”

Koleighna nu ar putea fi mai mulțumită de proiectul ei de blocare. Spunând: „M-a făcut atât de fericit. Sincer, cred că oricine poate face asta! Mi-a luat trei zile de muncă de unul singur, cu foarte puțini bani și puțin cunoștințe. ”

„Cu YouTube și Google, chiar și cineva cu mai puține cunoștințe ar putea să o facă!”.

Te simți suficient de curajos să te duci?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *