Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Anca Țurcașiu face plajă în curtea casei. Ce fotografii a postat pe Facebook

Anca Țurcașiu a împlinit 50 de ani, pe 8 mai, și are o siluetă impecabilă. Artista s-a pozat în costum de baie, în timp ce făcea plajă în curtea casei, și a publicat fotografia pe contul de socializare. Vedeta a renunţat la carne în 1990 şi de atunci este ovo-lacto-vegetariană.

Anca Țurcașiu le-a oferit admiratorilor o fotografie în care își etalează silueta perfecta. Adepta unui stil de viață sănătos, interpreta a reușit să se mențină în formă de-a lungul anilor, iar astăzi este una dintre cele mai sexy apariții din showbiz.

“Pregătire pentru sezonul estival! Sper să înceapă cât mai curând!”, a scris Anca Țurcașiu, în dreptul fotografiei din curtea casei, în care apare doar în costum de baie.

Recent, Anca Țurcașiu a dezvăluit că le pregătește fanilor o surpriză. Este vorba despre o ședință foto specială, care va fi realizată în toamna acestui an.

“Mircea Marinescu, artistul fotograf, deja și-a anunțat dorința, ceea ce mă bucură foarte mult, e același care mi-a făcut și fotografiile de la 40 de ani. Ședința foto va fi undeva prin septembrie-octombrie, atunci o să o lansez, dacă pot să spun așa”, a declarat Anca Țurcașiu pentru Click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *