Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Viorica de la Clejani rupe tăcerea, după ce s-a spus că fiica ei a consumat droguri. „Am încercat și eu niște chestii și sincer să vă spun…”

În urmă cu două zile, Margherita de la Clejani a fost implicată într-un accident în Bucureşti, iar testele efectuate au relevat că a consumat substanţe interzise, potrivit comunicatului Poliției. Viorica de la Clejani face primele declarații despre acest subiect, după reacția violentă față de o echipă de la Antena 3.

Cântăreața nu a infirmat, nici nu a confirmat acest lucru, spunând că ea are încredere în fiica ei.

„O mamă trebuie să-și ierte copilul. Eu provin dintr-o generație care nu a auzit de droguri și nu a consumat așa ceva.

Nu am consumat așa ceva în viața mea și pe unde mă duc eu oamenii fac lucrurile astea. Și oameni cu cap, cu familii acasă. De unde să știu eu, o femeie de la țară. Am încredere în Margherita”, a explicat Viorica de la Clejani, la RomâniaTV, potrivit Spynews.

Viorica a precizat că autoritățile trebuie lăsate să își
facă treaba și că și ea trebuie lăsată să își facă treaba de părinte.

„Eu nu știu dacă Margherita făcea vreun tratament, știu că bea niște lucruri că uite, eu am fost sunată de diverși producători să fac reclamă. Am încercat și eu niște chestii și sincer să vă spun nu mi-a fost bine. Eu dacă nu mănânc o zi întreagă nu te mai înțelegi cu mine”, a mai spus Viorica.

„Ce să zică? S-a uitat la mine și m-a zis să stai liniștită,
că Dumnezeu e sus”, a explicat Viorica de la Clejani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *