Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Vedeți acest incredibil playhouse din plastic, care a costat mai puțin de 10 GBP

Casele de joacă sunt o bază în majoritatea grădinilor familiale. Dar ce faci când copiii tăi se îndrăgostesc de casa lor în miniatură? O mămică pricepută a domnit imaginația fiicei sale cu un uimitor makehouse de casă.

Pereții viu colorați ai unei case de joacă din plastic ar putea fi o lovitură cu copiii proaspăt scoși din cutie. Însă, după un an sau doi, pot începe să arate puțin împăcați.

Poate fi tentant să renunți la casa de joacă ca o vedere de grădină, dar un pic de vopsea poate fi tot ce este nevoie pentru a-i oferi un nou contract de închiriere a vieții, ceea ce a făcut exact Mama din doi, Rachelle Waugh.

Transformarea casei de joacă

playhouse-makeover-1

Credit imagine: Rachelle Waugh

Postând pe grupul Extreme Budget DIY & Life Hacks, Rachelle a dezvăluit transformarea uluitoare. De la o casă de joacă lipsită de strălucire la o cafenea de joacă roz pal.

„Am avut o casă de joacă veche, plină de soare, care nu a fost deloc folosită de cele două tinere ale noastre”, explică Rachelle. „Așa că am decis să o fac mai„ girly ”și am creat un proiect de cafenea de grădină.”

playhouse makeover 2

Credit imagine: Rachelle Waugh

Rachelle a comandat două cutii de 125 ml de vopsea Rust-Oleum Universal în roz prăfuit și alb de la Amazon. După ce a dat casei o curățenie bună, cu ajutorul celor două fete a pictat întreaga casă.

Toți pereții au fost vopsiți în alb, în ​​timp ce acoperișul, ușa și ferestrele au fost alese în roz prăfuit. Rachelle a adăugat apoi niște flori vechi false pe acoperiș folosind un pistol cu ​​lipici fierbinte.

playhouse makeover 3

Credit imagine: Rachelle Waugh

Pentru a completa aspectul cafenelei, familia a pictat și un suport pentru plante cu o tablă pe care Rachelle a găsit-o pe Amazon pentru 10,99 lire sterline. Înainte de a-l acoperi în flori.

„De îndată ce fetele au început să-și asume responsabilitatea de mers, au vrut să se joace din nou cu ea”, spune Rachelle. „Rezultatele au fost uimitoare! Au jucat în ea în fiecare zi și se potrivește mult mai bine cu tema din grădină. ”

Este uimitoare puterea care este conținută într-un cositor de vopsea. Te-ai inspirat de la acest makeover de playhouse?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *