Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Păstrați răcoare și continuați la soare cu o stropitoare unicorn distractivă de 6 metri

Vremea poate să fi făcut o întorsătură în rău, dar teama nu – căldura va reveni. Și ce modalitate mai bună de a fi gata pentru ca soarele de vară să-i întoarcă înarmați cu un stropitor uriaș de unicorn!

Există vreun mod mai fain de a păstra literalmente cool decât un stropitor de unicorn gonflabil uriaș? Credem că nu.

Stropitorul unicorn statuar Dobbies are o înălțime impresionantă de 6ft, pentru a dușa apa de răcire peste cei mici cu ușurință. Gonflarea distractivă va fi adorată de fanii de toate vârstele.

Stropitor unicorn 6ft pentru distracție de vară

stropitor de unicorn în grădină

Credit imagine: Dobbies

Trebuie doar să umflați figura mistică uriașă și să vă conectați la orice furtun de grădină standard. Rotiți robinetul și pregătiți-vă să stropiți și să păstrați rece la soare.

Fiind atât de mare ca mărime, vine desigur cu o ancoră, pentru a o opri în galop în jurul grădinii! De asemenea, vine completat cu un kit de reparații, în cazul în care apar accidente.

A fi un design gonflabil înseamnă, de asemenea, că este foarte ușor, ușor de deplasat în grădină. Și cel mai important, se dezumflă pentru stocarea compactă atunci când nu este utilizat.

Stropitor unicorn

Credit imagine: Dobbies

Dacă nu sunteți fan unicorn, există și un dinozaur, un elefant, o girafă și un monstru – toate au un preț de 59,99 lire sterline.

Cu livrare estimată în 2-3 zile lucrătoare, puteți avea această stropire de vară la timp pentru revenirea soarelui. În plus, deoarece este peste pragul de 29 GBP stabilit de Dobbies, livrarea este gratuită.

Aceasta este o exclusivitate online, așa că nu veți vedea una în centrele de grădină. Dar Dobbies are o serie întreagă de alte jucării în aer liber disponibile în magazin. Toate cele 68 de magazine din Marea Britanie sunt acum deschise, respectând regulile stricte de distanțare socială – dacă doriți să vizitați.

Păstrarea la rece acasă nu a arătat niciodată atât de distractiv. Iată o vară de distracție unicorn pentru toată familia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *