Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Martin Lewis explică modul de a reduce plățile ipotecare

Acum este o perioadă financiară dificilă pentru aproape toată lumea. Dacă vi se pare greu să vă mențineți în plată plățile ipotecare, Martin Lewis are câteva sfaturi despre cum să vă reduceți plățile ipotecare. Te ajută să-ți faci finanțele mai ușor de gestionat și sperăm să economisești și câțiva bani.

Vorbind despre această dimineață, expertul în economii de bani le-a spus lui Phil și Holly că acum era momentul perfect pentru ca oamenii să caute să-și reducă rambursările ipotecare.

Cum să vă reduceți plățile ipotecare

„Ratele dobânzilor din Marea Britanie sunt cele mai scăzute din 325 de ani. chiar și Phil nu-și amintește atât de mult în urmă ”, a renunțat la guru-ul economiilor. „Ratele ipotecare sunt la un nivel istoric. Puteți obține corecții de doi ani pentru 1. 1 la sută. 5 ani rezolvă de la 3,5 la sută. „

modul de a reduce rambursările ipotecare 3

Credit imagine: Simon James / Contribuitor / Getty

„Deci, dacă sunteți cineva care are un venit complet sau chiar un venit neplăcut, acest lucru va fi luat în considerare atunci când analizați ce ipotecă puteți obține, iar un scor de credit bun ar trebui să verificați chiar acum pentru a vedea dacă puteți reduce prețul ipoteca ta.

„Așa că, pentru a vă oferi doar un impuls, Sam mi-a replicat:„ Mulțumesc Martin, încerc să păstrez din punct de vedere financiar, mi-am fixat doar ipoteca pentru 5 ani, economisind 160 de lire sterline pe lună. A fost economisit aproape 10.000 de lire sterline pe perioada determinată. „

modul de reducere a rambursărilor ipotecare 1

Credit imagine: Colin Poole

„Ratele ipotecare sunt mici, aveți nevoie de mai multă echitate pentru a le obține chiar acum. Dacă aveți doar 5% din capitaluri proprii în casă, nu veți putea obține unul. Dar merită verificat. Toată lumea ar trebui să verifice dacă poate primi unul. „

Ipotecă cu rată fixă ​​sau variabilă

Dar ce rată a dobânzii ipotecare care scade Phil a întrebat dacă proprietarii de case ar trebui să caute pentru a obține o rată fixă ​​sau ipotecă variabilă.

„Uită-te la o rată fixă ​​îți oferă siguranța că știi ce vei plăti”, a explicat Martin. „Atâta timp cât nu intenționați să vă mutați, să vă întindeți spre o soluție mai lungă, îndreptați-vă timp de cinci ani. Dacă puteți obține cinci ani, chiar dacă există șanse ca ratele ipotecare să scadă, siguranța de a ști că este blocată este foarte importantă.

cum să vă reduceți rambursările ipotecare 2

Credit imagine: Polly Eltes

„Ceea ce ar trebui să facă oamenii acum este să vorbești cu creditorul tău existent și să spui ce mi-ai putea da, pentru că asta ar putea însemna taxe mici. După ce ați terminat, accesați un alt site de comparare a ipotecilor. Uită-te la toate ofertele de pe piață.

„În sfârșit, aș vorbi doar cu un broker ipotecar și nu ar trebui să le plătiți în avans. Plătește-le doar dacă primești o ipotecă prin intermediul lor. Adesea, unii dintre ei o fac doar luând taxa de la creditor.

„Motivul pentru care aș discuta cu ei este detaliile cu privire la scorul de credit de care aveți nevoie sau ce lungimi de verificare a accesibilității pentru a merge la public nu este public. Dar brokerii de credite ipotecare știu. Sunt buni să te filtreze în locul în care ești cel mai probabil să fii acceptat.

„Toată lumea verifică – puteți reduce costul creditului ipotecar chiar acum? Pentru că ai putea salva mii. ”

Vei urma sfaturile lui Martin?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *