Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Lakeland Mosquito and Midge Repeller este perfect pentru mese cu alfresco

Mâncarea Alfresco este una dintre cele mai bune părți despre vară. Cu toate acestea, este nevoie de doar câteva țânțari care se prăbușesc cu poarta și midges pentru a transforma o cină relaxantă într-un coșmar mâncărător.

Nu este de mirare că vânzările Lakeland Mosquito și Midge Repeller cresc. Vânzările Thermacell Mosquito and Midge Repeller au crescut cu 170 la sută săptămânal.

Micul gadget inteligent promite să vă protejeze și grătarul de insectele iritante. Este un element indispensabil în amenajarea dvs. de alfresco. Mai ales, dacă vrei să te asiguri că singurul lucru din meniu sunt hot dog-urile și burgerii – nu tu.

repulsor de țânțari și midge laceland 3

Repellerul creează o zonă de protecție de 20m pentru a proteja insectele. Deci, tu și oaspeții dvs. vă puteți îndepărta de spray-ul deet.

Dispozitivul este alimentat cu un recipient cu gaz butan care încălzește o rogojină saturată de aletrină care respinge insectele. Împreună, acționează ca un element descurajant pentru insecte, fără a le face rău.

Repelător de țânțari și mușchiuri Lakeland 1

Fiecare covor care respinge insectele va dura patru ore. Patru covorașe pot fi stocate în dispozitivul propriu-zis, așa că nu ești niciodată prins.

Scutul halo mini patio are doar 23,5 cm, astfel încât să poată sta discret pe masa din grădină sau lângă ea. De asemenea, este portabil, permițându-ți să-l duci în camping, la plajă sau în parc pentru un picnic.

La un preț de 34,99 lire sterline, repellerul începe să funcționeze în 15 minute pentru a se proteja de muște, moarte și mocăi. Pentru ca acesta să acopere suprafețe mari, va dura aproximativ 30 de minute pentru a fi pe deplin eficient.

repulsor de țânțari și midge lakeland 2

Dispozitivul funcționează cel mai bine în condiții de calm, ceea ce îl face perfect pentru acele zile liniștite de vară.

Repellerul are un capac de protecție rezistent la intemperii, astfel încât îl puteți lăsa afară între utilizări. Cu toate acestea, asigurați-vă întotdeauna că dispozitivul este lăsat să se răcească complet înainte de a-l depozita.

Vă veți păstra la mijloc în această vară cu ajutorul acestui gadget la îndemână?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *