Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Irinel Columbeanu a rămas fără vila din Izvorani, iar banca a scos-o la licitație. Cu cât se vinde locuința fostului milionar

În urmă cu ceva timp, Irinel Columbeanu a rămas fără vila din Izvorani, iar apoi banca a scos-o la licitație. Fostul soț al Monicăi Gabor a ajuns să locuiască acum cu chirie, iar situația lui financiară este îngrijorătoare.

Banca la care milionarul a făcut în trecut un împrumut de 5,5 milioane de euro, l-a executat silit pentru că nu și-a mai plătit rata, iar Irinel a rămas fără vila de la Izvorani.

Astfel, potrivit playtech.ro, vila de lux din Izvorani a fostului milionar, Irinel Columbeanu este acum scoasă la licitație pentru suma de 750.000 de euro.

Irinel Columbeanu locuiește cu chirie în Colentina

Se pare că în urma datoriilor mari pe care le avea la chirie și întreținere, fostul afacerist a fost evacuat recent din complexul rezidențial unde fusese surprins alături de iubita lui.

Astfel, potrivit Click, fostul afacerist figura cu o datorie la întreţinere în valoare de 1.800 de lei, iar chiria nu a mai fost plătită de două luni. Drept urmare, Irinel a fost evacuat. El a fost surprins zilele trecute la noua locuinţă, un bloc nou din zona Colentina, Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *