Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Idei de hol alb – faceți o intrare cu alb pur și nuanțe de alb

Te gândești să adopți o schemă de culoare albă curată pentru holul tău? Veți căuta idei de hol alb pentru a vă asigura că faceți alb bine, pentru că se poate simți ca o alegere riscantă pentru un spațiu ocupat.

Acestea fiind spuse, albul oferă o pânză goală ideală și va face ca spațiul să se simtă mai generos. Poate ajuta să lumineze spațiile mai întunecate ale holului și să facă chiar și cea mai mică dintre zone să se simtă spațioasă și aerisită.

Lucrul pe care trebuie să-l ai în minte atunci când folosești vopsea albă într-o zonă cu trafic mare, cum ar fi holul, este să alegi un finisaj rezistent pentru a preveni scufundările și marcajele. Cele mai renumite mărci de vopsea oferă o soluție ștergătoare sau durabilă.

Încercați să combinați variații subtile de nuanțe de alb pe pereți, lucrări din lemn, cornișuri și tavane pentru a spori proporțiile spațiului.

Iată câteva idei despre cum să folosești albul la potențial maxim pe holul tău …

1. Deschideți-vă spațiul cu o schemă albă

Styling: Gemma Gear Credit imagine: Jo Henderson

Albul pe alb face ca această unitate inteligentă de depozitare a pantofilor să dispară literalmente pe fundal. Împiedicați-l să pară rece sau mai accentuat prin adăugarea de textură cu covoare, abajururi și ceramică. Aliniați topul cu fotografii de familie sau imprimeuri preferate, alături de amintiri personale, pentru a adăuga farmec și caracter.

2. Pictează scările într-o nuanță îndrăzneață

Hol alb cu scări pictate în albastru

Credit imagine: Claire Lloyd Davies

Albul oferă o pânză goală pentru cea mai mare parte a acestui hol, iar treptele scărilor oferă o culoare populară care duce ochiul în sus. Alegeți o culoare care este încorporată în altă parte a casei pentru a lega subtil camerele, oferind un flux continuu în întreaga.

3. Creați un perete de galerie împotriva albului

Hol alb cu zid de galerie de imagini

Credit imagine: David Giles

Pereții albi sunt sinonimi cu galeriile și spațiile de studio, deci sunt un fundal potrivit pentru propriul perete al galeriei. Creați o întâmpinare personală și caldă cu un montaj de imagini de familie încadrate – păstrați ramele la o singură culoare pentru o unitate simplă, sofisticată sau amestecați-le într-un curcubeu de culori pentru un aspect distractiv.

Echilibrați numărul de cadre cu dimensiunea holului dvs. nu supraîncărcați spațiul. O față prietenoasă sau două este suficientă pentru a face o primă impresie grozavă în orice casă.

4. Folosiți un amestec de tonuri de alb

hol alb cu dale de teracota

Credit imagine: Robert Sanderson

Un truc inteligent este să folosiți cel mai strălucitor alb de pe tavan pentru a da o impresie de înălțime și a face holul să se simtă instantaneu mai mare. Combinarea unor variații subtile de nuanțe de alb pe suprafețe de diferență împiedică spațiul să se simtă plat, prin îmbunătățirea diferitelor elemente – de la pereți până la lucrări din lemn, cornișare până la tavan.

5. Pereți albi contrastați cu o ușă frontală colorată

hol alb cu ușă față galben strălucitor

Credit imagine: Joanna Henderson

În timp ce pereții holului pot fi albi, ușa din față este o suprafață binevenită pentru a adăuga un strop de culoare jucăușă. Față și spate – de ce să nu vă dublați ocazia de a adăuga culoare?

Și pentru 2020 putem sugera galben, este în trend. „Galbenul oferă cele mai calde salutări pentru orice ușă din față”, spune Marianne Shillingford, director de creație la Dulux.

„Recunoaștem puterea acestei nuanțe vesele de a conjura speranță, pozitivitate și fericire. Este zâmbetul de pe fața casei tale – care este infecțios pentru toți cei care trec prin trecut ”.

6. Adăugați culoare și model pe un fundal alb cu o perdea de ușă

hol cu ​​perdea de ușă cu model verde

Credit imagine: Lizzie Orme

După ce ai ales o schemă de culori alb, nu înseamnă că nu poți invita o culoare și un model de accent prin țesături. O perdea de ușă este o modalitate ușoară de a face doar asta, fără a menționa o modalitate excelentă de a izola și de a menține pescajele la îndemână.

Deoarece acest stil de perdea este utilizat în mod obișnuit doar atunci când ușa nu este folosită, aceasta oferă doar o rază de culoare și model pentru majoritatea timpului. Prin urmare, elementul decorativ nu este copleșitor pentru o schemă albă.

7. Folosiți oglinzi pentru a face albul luminos

hol alb cu oglinzi

Credit imagine: Simon Whitmore

Oglinzile sunt o modalitate simplă, dar eficientă de a face ca un spațiu să se simtă mai luminos. Dacă ați ales alb pentru holul dvs., ar putea fi bine pentru a face spațiul să se simtă mai mare și mai luminos, de exemplu, dacă aveți un hol îngust, de exemplu.

Mai multe oglinzi amplasate în apropierea sursei de lumină, dintr-o ușă față sau o fereastră, ajută la reflectarea și respingerea ei în jurul spațiului mai larg. Albul este folosit în scopuri fotografice pentru a reflecta lumina, ceea ce îl face un pigment ideal pentru ca acest truc să funcționeze cât mai bine.

8. Alegeți un tapet monocrom

tapet monocrom de tapet

Credit imagine: David Giles

Nu vă fie teamă să încorporați modelul, doar pentru că doriți un aspect curat. Adăugarea unui tapet cu model în monocrom este o modalitate excelentă de a adăuga un element decorativ, fără a ne îndepărta de departe de schema neutră. Adăugarea unui design la o selecție a peretelui ajută, de asemenea, la limitarea șanselor de supraalimentare a spațiului.

9. Perechează pereți albi cu dale întunecate

Credit imagine: David Hiscock

O podea întunecată împerecheată cu pereți și tavane albe de fildeș ajută la crearea iluziei unui spațiu mai mare. Contrastul dur între cele două tonuri ajută la separarea lor, ca o iluzie optică. Această împerechere pentru pardoseală și vopsea vă ajută, de asemenea, să creați o senzație de efort monocrom modern.

Vei îmbrățișa strălucirea albului pentru holul tău?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *