Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Expertul în vin Aldi dezvăluie cum să păstrezi vinul acasă – o faci bine?

Ne putem întotdeauna să ne bazăm pe supermarketul cu reduceri pentru a ne ajuta să trăim un stil de viață din Champagne cu un buget de limonadă! Cea mai recentă cotă de la Aldi este cea mai bună modalitate de a păstra vinul acasă și cum să creezi un look de cramă – demn de statutul de celebritate.

Vedeți că nu sunt doar sălile de cinema și spa-urile de celebritate pe care le poftim mai mult – crame sunt și acolo! Cu rapoarte recente speculând că Coleen și Wayne Rooney au stropit 150.000 de lire sterline într-o cravată nouă extravagantă și au mers în bar.

Așa că l-am chemat pe expertul vinului rezident al Aldi, Sam Caporn MW, pentru a ne ajuta să trăim viața noastră cea mai bună din vinuri din confortul propriilor case. El răspunde la cele mai frecvente întrebări atunci când vine vorba de cea mai bună etichetă de bare de acasă.

Vin roșu și alb în pahare de servire

Credit imagine: Myles New

Înainte de a ridica un pahar, citiți și poate luați un moment pentru a vă reorganiza rechizitele …

Unde este cel mai bun loc pentru a-mi păstra sticlele de vin acasă?

„Cel mai important lucru pentru vin este să le gândești la ei ca să doarmă până când vrei să le deschizi”, explică Sam mai degrabă poetic. „Le place să fie undeva stabil, păstrat la o temperatură rece, departe de lumină, vibrații, mișcare și fluctuații de temperatură.”

„Depozitarea este adesea disponibilă în majoritatea caselor, așa că este important să fie practic. Garajele sunt un loc minunat pentru a stoca vinuri, dacă nu, sub scări, atâta timp cât nu le aruncați în sus și în jos. Cu toate acestea, dacă vinul nu are tendința de a se agăța prea mult timp, atunci un mic raft de vin plasat în partea cea mai tare a casei tale este tot ceea ce este cu adevărat necesar! ”

Ar trebui să păstrez vin în frigider?

Bucătărie albă cu frigider pentru vin

Credit imagine: Barbara Egan

„Vinul nu ar trebui să fie păstrat în frigider în sine, frigiderul trebuie utilizat pentru răcire înainte de a bea”, spune Sam. Este sigur că este un schimbător de jocuri.

„Acolo unde oamenii greșesc în mod obișnuit este temperatura de servire a vinurilor albe și roșii. Vinurile albe nu ar trebui să fie servite direct de la frigider „, subliniază el. „Dacă sunt prea reci, poate închide aroma sau nasul vinului.”

„Întrucât, roșii sunt adesea serviți prea cald. Acestea pot beneficia de faptul că au fost introduse în frigider chiar înainte de servire – o modalitate ușoară de a le îmbunătăți vibrația și capacitatea de băut! ”, Sfătuiește Sam.
El adaugă acest sfat „Amintiți-vă regula 20/20 – scoateți vinurile albe cu 20 de minute înainte de servire și vinuri roșii pop la frigider cu 20 de minute înainte de servire.”

Ce vinuri ar trebui să păstrez în poziție verticală?

vin depozitat într-un dulap așezat pe partea sa

Credit imagine: Tim Young

„Regula generală este aceea că orice lucru aflat sub o plută naturală trebuie să fie păstrat pe partea sa pentru a opri uscarea plutei”, explică Sam. „Contactul vinului cu pluta îl menține umed. Șuruburile și vinurile spumante pot fi depozitate în picioare. „

După ce am deschis o sticlă, ce pot face pentru a-l păstra proaspăt?

Sam răspunde spunând: „Odată ce un vin a fost deschis și ați rămas unele dintre cele mai bune lucruri de făcut atât pentru vinurile roșii, cât și pentru cele albe este să le aruncați în frigider.” Poate că nu am face probabil, mai ales cu roșu.

„Acest lucru îi va menține mai proaspăt mai mult timp. Unele vinuri veți găsi îmbunătățiri odată cu deschiderea, în timp ce altele tind să piardă prospețimea fructelor. ”

„Vinurile, cum ar fi Sauvignon Blanc și Riesling, de exemplu, pot dura cu ușurință câteva zile bune după deschidere și, în experiența mea, pot face chiar o săptămână”, explică el.

„Roșii sunt mai dificili, deoarece potabilitatea după deschidere tinde să fie extrem de variată”, spune Sam. „Aciditatea în vin va juca un rol esențial, așa că am pop în frigider și voi încerca să mă bucur de restul în 2-3 zile.”

Iată o colecție de vinuri de celebritate care să inspire – dacă cineva știe cum să o modeleze, Kylie Jenner este …

Acum știi cum să-ți păstrezi vinul acasă, cel mai bine să te asiguri pentru a crea acea cramă cu aspect celeb.

Și, desigur, la prețurile Aldi, acest lucru este mai mult decât realizabil pe orice buget – urale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *