Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Delia și-a înlocuit instrumentiștii din trupă. A început deja repetițiile pentru viitoarele evenimente

Printre artiștii care au declarat că abia așteaptă ca lucrurile să intre pe un făgaș normal și să ajungă mai repede în fața publicului, se numără și Delia. Artista chiar a venit cu idei de evenimente astfel încât să se respecte și normele de distanțare socială, dar să și poată performa. Până se va decide soarta industriei muzicale din România, Delia repetă intens la ea acasă. Recent și-a înlocuit intrumentiștii cu nepoata ei, Jessie în vârstă de 3 ani.

Zilele trecute, Delia a fost vizitată de nepoțica ei, care îi este și fină, iar primul lucru la care s-a dus atunci când a ajuns în casa artistei a fost camera în care se află toate instrumentele muzicale. Pentru că atât mama, cât și bunica, dar și mătușa sunt artiste, cea mică nu putea decât să le calce pe urme. Astfel că, la cei trei ani și jumătate, Jessie a fost curioasă să învețe să cânte la flaut, la nai, dar și la tarabană. Fascinată de talentul micuței, Delia a intrat repede în jocul ei și au făcut pe loc o formație.

De altfel, artista declară că ori de câte ori vin nepoții în vizită la ea, preocuparea ei este să facă divertisment cu ei și să-i învețe tot felul de lucruri. „Când rămân cu ei fac divertisment pentru ei, îi animez. Mă pricep foarte bine să fiu animator de-a copii”, ne-a declarat Delia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *