Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dame Helen Mirren declară acest produs de curățare preferat!

Dame Helen Mirren declară că vidul ei de încredere Dyson a fost unul dintre lucrurile ei preferate în timpul carantinei!

Alături de iubita sa hrănitoare de păsări, actrița premiată și-a găsit vidul reîncărcabil pentru a fi salvator în timpul curățării închizătorului!

Unii o numesc cu umor pe Dame Mirren cel mai recent „Cleanfluencer” după postările sale de socializare în weekend.

Helen Mirren

Credit imagine: Getty Images / Rachel Murray / Stringer

Accesând duminică pe Instagram, vedeta a împărtășit, cu cei 864K adepți, lucrurile ei preferate, ținând-o ocupată în timpul carantinei …

„Unul dintre lucrurile mele preferate în carantină a fost… 1. hrănitorul de păsări”, ea le împărtășește mai întâi fanilor – oferindu-le o informație asupra simplelor sale plăceri acasă. Urmat de „2. vidul reîncărcabil Dyson ”.

De la alimentatorul de păsări din grădină până la vidul fără fir Dyson V8 Animal, se pare că regalitatea care acționează nu este atât de diferită de noi – bucurându-ne de lucrurile simple din viață! Curățarea și încurajarea naturii în grădinile noastre.

Helen i-a oferit lui Dyson vid fără fir timbrul aprobării în timpul curățării blocajului, citând-o drept cel de-al doilea articol preferat după hrănirea păsărilor.

Cu o legiune de fani care sunt de acord cu lauda ei pentru celebrul aspirator! „Cea mai bună achiziție pe care am făcut-o vreodată !! ❤️💪” spune una. „Un astfel de schimbător de jocuri” scrie altul.

Unul dintre răspunsurile noastre preferate trebuie să fie: „Se simte ciudat să știu că am același vid ca Helen Mirren. Mă simt luxos în acest moment. ”La care adaugă un alt hilar,„ Așa cum ar spune chiarOreal, atât pentru tine, cât și pentru Dame Helen, merită.

Dyson sub atașamentul de pat

Credit imagine: Dyson

Dyson este încântat să aibă un fan atât de faimos. Lăudările care vin la un moment excelent pentru giganții vidului adaugă actualizări interesante la gama fără fir Dyson – cu noile V7 Animal, V7Absolute, V8 Animal, V11 Torque Drive.

Noua gamă include noul instrument Reach Under, care se îndoaie pentru a nu fi necesar. Proiectat pentru a curăța și mai mult sub mobilier, arunca toate punctele grele pe care le-ai putea lipsi altfel!

Cineva mai bine îi spune Damei Helen Mirren, ea va îndrăgi, fără îndoială, noile caracteristici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *