Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ce i-a spus Andreea Bălan fetiței sale Ella, despre faptul că tatăl ei nu mai locuiește cu ele. „Le ajut să treacă peste această perioadă”

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit în urmă cu patru luni și în curând vor divorța oficial. În toată această perioadă, artista și-a ținut fanii la curent cu toate activitățile ei și a fetițelor sale.

Andreea Bălan a mărturisit că își dedică o mare parte din timpul său, Clarei și Ellei, însă mulți au întrebat-o și cum i-a spus fetițelei cele mari Ella, despre separarea de tatăl lor.

„M-ați întrebat cum reacționează Ella sau dacă Ella știe. Ei bine, un copil, la trei ani, nu înțelege și nu prea pricepe ce înseamnă un divorț. Ea știe că tati vine din când în când, că tati lucrează.

Copiii nu au noțiunea timpului, nu știu ce înseamnă o zi, un minut, o oră sau o săptămână. Pentru ei, timpul trece altfel… Le ofer fetițelor tot felul de activități, le ajut să treacă peste această perioadă”, le-a dezvălluit Andreea Bălan fanilor, pe canalul său de YouTube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *