Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Bucurați-vă de o transformare ambițioasă în stilul Noua Anglie a unei case din Surrey Hills și interiorul elegant

Nimeni străin de jocul de renovare, JP și soțul său John au finalizat șapte proiecte de proprietate înainte de a porni la optul lor – o casă detașată neinspirantă din Dealurile Surrey.

„Ne-am reunit în urmă cu 22 de ani și aveam un plan din prima zi pentru a ajunge într-o casă detașată undeva destul de cu vedere”, spune JP. El se referă la această proprietate din anii 1920 ca „casa pe care nimeni nu voia să o cumpere”.

Dar, în ciuda celor patru dormitoare mici, a lipsei de grădină ușoară și înclinată în pantă, cuplul a văzut potențial. „Singurul motiv pentru care l-am cumpărat a fost din cauza vizualizării. Casa ar trebui schimbată complet în ceva mai mare și mult mai frumos. ”

Înainte de a începe casa, treaba epică a amenajării peisajului trebuia finalizată. „Știam că, odată ce casa a fost extinsă, nu va fi suficient spațiu pentru ca săpătorii să poată scoate cantitatea uriașă de sol”, spune JP.

Suprafăcând casa, grădina sălbatică și înclinată a întunecat camerele. „Nu a fost îmblânzit de ani de zile. Au existat leylandii înalți de 40 de metri și alți arbori. Abia puteți vedea cerul ”, își amintește JP. Dar, cu gresie și determinare, cuplul a transformat grădina în aproximativ cinci săptămâni.

„Toate plantele au fost smulse și am pornit de la zero. Am creat noi terase, bazate pe câmpurile de padoc din Bali. ”

Exterior

Casă în stil New England, în Surrey Hills

Credit imagine: Polly Eltes

Un pasionat al arhitecturii vremii din New England, JP visase de mult să recreeze aspectul într-o casă proprie. Din păcate, consiliul a avut alte idei, iar procesul de planificare a fost lung și dureros. În cele din urmă, proiectul a primit undă verde după o modificare minoră.

Cu ajutorul arhitecților, JP și John și-au planificat noua casă, încorporând toate lecțiile pe care le-au învățat de-a lungul anilor. „Nu a fost doar un caz de extindere. Fiecare perete a fost mutat și fiecare fereastră a fost redimensionată și relocată. De asemenea, am construit veranda și treptele ”, spune JP.

„John este uimitor la amenajarea casei. El poate să vizualizeze și să câștige spațiu pe care nu l-ai știut niciodată. El este, de asemenea, instalatorul, electricianul și tâmplarul – facem o echipă grozavă. ”

Cu o prioritate de seamă pentru pereche, au dorit ca vizitatorii să se simtă ca în vacanță. Zona de punte mare din partea de sus a grădinii a fost revopsită și este locul unde petrec o mare parte a timpului vara, chiar târziu în noapte. „Se află în nord-vest și primește cele mai incredibile apusuri de soare”, spune JP.

Bucătărie

Bucătăria, cu ușile sale bifold de 3,4 m, este un alt accent pentru distracție. Peninsula este atașată de perete la un capăt, descurajând oaspeții să se orienteze în spațiul bucătarului.

New-England-style-house-Surrey-hills-kitchen

Credit imagine: Polly Eltes

Cumpărați acum: Dulapuri de perete pictate în Lamp Lamp Gray, Estate Eggshell, 64 GBP pentru 2.5ltrs, Farrow & Ball at Homebase

Casă în stil New England în bucătăria Surrey Hills

Credit imagine: Polly Eltes

În plus, o tactică inteligentă pentru un serviciu lin în timpul meselor a fost crearea unei zone de preparare a utilității separate, cu o mașină de spălat vase, unde plăcile murdare pot fi lăsate între cursuri, la vedere în spatele unui perete parțial. „Creează și bara perfectă”, adaugă JP.

Sala de mese

Casă în stil New England, în Dealurile Surrey

Credit imagine: Polly Eltes

Un perete de caracteristici îmbrăcat în cedru injectează un sentiment New England.

Sufragerie

New-England-style-house-Surrey-hills-kitchen-living-room-2

Credit imagine: Polly Eltes

Tonurile calde și lemnoase sunt legate împreună cu griul canapelelor și a panourilor din lemn într-o schemă formală și elegant simetrică.

New-England-style-house-Surrey-hills-kitchen-living-room

Credit imagine: Polly Eltes

Confortabil

JPC038_360762772_624309822 Credit imagine: Polly Eltes

Lemnul cald, tonurile de piele și pielea conferă spațiului o confortabilitate sofisticată.

Balcon

Credit imagine: Polly Eltes

Continuând tema exterior-interior, dormitorul principal are un balcon spațios, semi-închis, folosit tot anul. „Am fost aproape refuzați să planificăm pe balcon și a trebuit să adăugăm pereții care închid, ceea ce a fost efectiv excelent, întrucât am fost întotdeauna protejați de vreme”, spune JP.

Dormitor matrimonial

Credit imagine: Polly Eltes

O pereche de aripi complexe de înger oferă o textură suplimentară pe scândurile peretelui navei.

Dormitor

Casă în stil New England, în Surrey Hills

Credit imagine: Polly Eltes

Paleta albastră și albă s-a inspirat dintr-o călătorie la Santorini.

Dormitor

Mobilierul neclintit folosește la maxim acest spațiu de mansardă.

Baie

Casă în stil New England, în Surrey Hills

Credit imagine: Polly Eltes

Scaunul vopsit are o atmosferă autentică în baie, unde un sertar a fost ridicat ca o unitate de vanitate.

New-England-style-house-Surrey-hills-kitchen-bath

Credit imagine: Polly Eltes

Urmăriți JP pe Instagram @jpslifeandloves

Cuvinte de Juliet Benning

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *