Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Bazinul Gemma Atkinson din Asda este un târg

În weekend, Gemma Atkinson a împărtășit câteva imagini superbe din ea și bebelușul Mia profitând la maxim de soare. Totuși, adorabila mamă-fiică nu a atras atenția oamenilor, însă însuși piscina cu garnitură a Gemmei Atkinson.

Fosta vedetă Strictly a prezentat dulcea postare a ocupării micuței Mea în piscină. „Ei bine, este cea mai apropiată pe care am ajuns-o la nașterea noastră de apă planificată Mia.” La scurt timp, actrița Emmerdale a fost inundată de întrebări despre uimitorul bazin gonflabil era din.

Bazinul de umflat al Gemmei Atkinson

‘Pare amuzant. De unde este bazinul? ”, A comentat un adept.

„Aceasta este doar dimensiunea pe care o am după mine și pentru fiul meu. Am comandat deja două, dar au fost de o calitate groaznică. Aveți idei de unde provine dvs.? x ”a scris altul.

Gemma a dezvăluit că piscina ei de umplutură cu margini portocalii era de fapt de la Asda! Costă doar 15 GBP.

gemma atkinson bazin de padel 1

Credit imagine: Asda

Dacă sunteți în căutarea unui bazin rezistent pentru copii, vă recomandăm să vă îndreptați acum către Asda. Piscina de padoc are recenzii strălucitoare pe site-ul Asda, ridicând o medie de 4,1 stele.

„Am cumpărat asta pentru nepotul meu și este uriaș și uimitor. Dimensiunea era perfectă pentru grădină. În mod sigur, recomanda oricui după o piscină de pădure! ”, A scris un comentator.

Numărul Asda al Gemmei a durat Gemma și partenerul Gorka Marquez împroșcând în ea cu copilul Mia. A fost chiar dublat ca un joc de joacă.

La începutul săptămânii trecute, Gemma a împărtășit un videoclip împărtășit cu micuța Mia, care stătea în piscina de padel, privită asupra tatălui meu Gorka. „Nu le pot lăsa nici măcar cinci minute în pace și mă întorc într-o piscină de padure din bucătăria mea”, râde vedeta din videoclip

În prezent, piscina gonflabilă este vândută online, însă va reveni pe stoc. Între timp, este disponibil în magazinele Asda.

Vei alege această piscină de padoc de chilipir?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *