Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Sfatul de curățare a foliei Pink Stuff care vă va lăsa bucătăria fără pată

Spălarea unei suprafețe strălucitoare cu folie poate părea o cale rapidă pentru mai multe zgârieturi. Cu toate acestea, acest sfat de curățare a foliei Pink Stuff este ultimul hack orbitor pe Facebook.

Pink Stuff a stabilit deja o curățare de cult ca urmare a unuia dintre produsele preferate de curățare ale doamnei Hinch. Pasta de curățare este concepută pentru a fi utilizată peste tot în bucătărie pe blaturi, mobilier, chiuvete și cratite.

Cu toate acestea, Hincher-urile de pe Facebook au descoperit un hack pentru a face ca oalele lor din The Pink Stuff să funcționeze și mai greu. Dacă doriți să obțineți din nou un aragaz spumant sau un vas de copt care arată ca nou, secretul este să îl folosiți cu folie.

Sfatul de curățare a foliei Pink Stuff

Una dintre cele mai interesate Hincher, Kylie Sullivan, a împărțit sfatul de curățare a foliei Pink Stuff pe grupul de Facebook Sfaturi de curățare a doamnei Hinch. Kylie a postat o fotografie cu aragazul ei înainte și după ce a încercat vârful foliei. Fanii nu-i veneau să creadă diferența.

vârful roz pentru curățarea foliei 3

Credit imagine: Kylie Sullivan

„Cineva pus la cale [a post] a doua zi despre folosirea unor chestii roz cu folie rulată pentru a le curăța … bine wow & asta a fost doar o trecere rapidă pentru a vedea dacă a funcționat! ”, a scris Kylie în postare.

Postarea a fost de 1,6 K și 458 de comentarii. Hackul a fost supranumit „vrăjitorie”.

De când hackul a apărut pentru prima dată pe grupul de sfaturi pentru curățarea doamnei Hinch, acesta a fost folosit pentru a obține din nou pâlnii de pâine. Chiar și un fel de mâncare de lasană a arătat complet nou după decenii de utilizare.

Sfatul de curățare a foliei Pink Stuff 1

Credit imagine: Kylie Sullivan

Dacă doriți să încercați să încercați vârful acasă, veți avea nevoie de o oală cu „The Pink Stuff” și un sul de folie.

Rotiți o bilă de folie și scufundați-o într-o cadă din The Pink Stuff. Frecați-l drept pe suprafața pe care doriți să o curățați pentru câteva secunde, până când este acoperită în pastă.

Sfatul 2 de curățare a foliei roz

Credit imagine: Kylie Sullivan

Scoateți pasta cu o cârpă umedă. Apoi se usucă și se tamponează cu o cârpă din microfibră.

S-ar putea să doriți să apucați niște ochelari de soare în acest moment pentru a vedea pe deplin rezultatul final orbitor.

Vei încerca acest hack acasă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *