Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Proiectează bucătăria viselor tale fără să fii nevoit să părăsești chiar canapeaua

Aveți oboseală în bucătărie, după ce ați petrecut săptămâni acasă care doriți să faceți schimbări? Dacă nu puteți aștepta terminarea blocării pentru a începe planificarea, aceasta va fi muzică pentru urechile voastre.

Distribuitorul pentru îmbunătățirea locuinței Wickes a anunțat lansarea unui nou serviciu de design virtual Wickes.

Adică chiar și în timpul blocării, clienții nu mai trebuie să aștepte să planifice bucătăria sau baia visurilor lor.

Lansare nouă: serviciu de design virtual Wickes

bucătărie albastră de miezul nopții cu pereți din cărămidă expusă

Credit imagine: Wickes Milton Kitchen în miezul nopții

Noul serviciu gratuit Wickes este schimbarea modului în care ne proiectăm casele înaintând. Este opțiunea perfectă în timpul blocării, dar și o soluție excelentă pentru cei care nu pot accesa magazinul local cu ușurință.

Pe măsură ce națiunea se adaptează la „noul normal”, clienții vor putea solicita programări din confortul casei lor, prin intermediul site-ului web Wickes sau prin telefon.

Odată rezervat, un consultant de proiectare expert va fi la îndemână la fiecare pas al drumului de a ajuta. De la aranjarea sesiunilor virtuale față în față, până la oferirea de inspirație și sfaturi pe tot parcursul procesului de proiectare.

Serviciul de design virtual Wickes arată o bucătărie modernă gri

Credit imagine: Wickes Camden Kitchen în Dove gray

Îți place să fii mai mult pe mâini? Nu vă temeți, eșantioanele pot fi solicitate pentru a permite clienților să înțeleagă aspectul materialelor.

În plus, în timpul programării virtuale, consultantul în proiectare va putea oferi o plimbare completă prin Showroom pentru a aduce oferta la viață.

Software-ul 3D prezentat vă prezintă designul personalizat, aducându-l la viață pentru a vă ajuta să imaginați noul design dacă aveți acasă.

„Suntem cu adevărat încântați să lansăm primul nostru serviciu virtual pentru întâlniri de design pentru bucătărie și baie”, exclamă Mandy Minichiello, șef de marketing pentru Showroom.

„Am răspuns la cum s-a schimbat comportamentul clienților în ultimele luni. Știm că oamenii încă vor să-și transforme sau să-și îmbunătățească locuințele, chiar și în acest moment. Prin urmare, acest nou serviciu va oferi posibilitatea celor care doresc să înceapă procesul din confortul propriei case. ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *