Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Instagram scaunul de ou B&Q nu se poate opri din răsputeri

Dacă sunteți încă trist că ați lipsit pe scaunul de ou Aldi care se va vinde în două ore duminica trecută, acest scaun de ou B&Q vă va face să uitați de toate.

Nu am crezut niciodată că o bucată de mobilier B&Q ne va respira. Dar cea mai recentă adăugare a colecției Apolima a făcut exact asta.

Scaun de ou B&Q

Scaunul cu ou este probabil unul dintre cele mai frumoase puncte de lectură în aer liber pe care le-am văzut în această vară. Cadrul măturat este realizat din materialul momentului, din ratan … ei bine, o versiune sintetică a acestuia. Acest lucru a fost asociat cu pernele gigant gri gri închis.

Scaun de ou B&Q 1

Deoarece ratanul este sintetic, ușor de întreținut pe vremea britanică. Cu toate acestea, recomandăm să îndepărtați pernele și să acoperiți scaunul în caz de ploaie.

Recenziile de pe site-ul web au lăudat scaunul pentru dimensiunea și durabilitatea acestuia. Un recenzant a scris: „L-am cumpărat pe ultimul afișat și nu regret. Este mai mare decât majoritatea, astfel încât să puteți potrivi două persoane și vă puteți culca în mod corespunzător. Este separat pentru transport ușor, iar pernele arată mult mai scumpe! „

Scaun de ou B&Q 2

Piesa de declarație a mobilierului de grădină a devenit deja o senzație pe Instagram.

Când o fotografie a scaunului a fost postată pe site-ul B&Q, aceasta a prezentat rapid 2.130 și 82 de comentarii ale cumpărătorilor dornici să pună mâna pe el.

„Ador acest scaun cu ou. Am urmărit-o pentru un alb ”, a scris un fan.

„Omg este luxos xxx 😍😍😍😍”, a comentat un altul.

„Uau, acest scaun este ireal! Arată mult mai frumos și mai mare decât scaunele cu ou. „

Un fan a subliniat, de asemenea, că scaunul ar arăta incredibil ca o piesă în interior: „Este fabulos! Îl iubește și pentru interior 😍 „

Împerecheat cu câteva perne texturate și câteva pături tricotate confortabile, acest scaun face un colț de lectură superb în interior.

Vedeți cum această versiune aproape identică de la Target din SUA a fost concepută pentru interior.

Scaunul pentru ouă B&Q are un preț de 368 lire sterline, deci este puțin mai „plin de ou” decât versiunea Aldi. Dar veți putea să strângeți mai multe persoane și este disponibil să cumpărați online pentru livrare la domiciliu.

Ești ispitit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *