Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Idei de rafturi pentru încăperile utilitare – organizați-vă materialele pentru spălătorie cu soluții elegante pentru rafturi

Dacă există vreodată o încăpere în care rafturile sunt foarte importante, este camera de utilitate. Indiciul este pe nume – doriți să puteți UTILIZA totul cu ușurință, iar rafturile se asigură că totul este la îndemână.

Aceste spații cele mai practice trebuie să fie organizate și, de asemenea, sigure – motiv pentru care este mai bine să aveți detergenți și produse de curățare în siguranță și departe de cei mici și animale de companie, fie în sus, fie în spatele ușilor închise (și închise pentru copii).

Cele mai multe lucruri pot fi însă apărute pe rafturi. Dacă urâți dezordinea, poate preferați să folosiți coșuri sau cutii pe rafturi. În acest fel, obiectele sunt ascunse, dar sunt încă accesibile.

Rafturile la comandă merită să fie cercetate dacă camera dvs. de utilitate este mică sau are o formă incomodă, deoarece vă va ajuta să beneficiați la maxim de spațiu. Nici nu trebuie să fie scump prohibitiv – un tâmplar local poate fi capabil să creeze o carcasă simplă, cu niveluri reglabile, mai mică decât prețul unui sistem de rafturi în afara raftului.

Acestea fiind spuse, o bucată simplă de lemn montată pe două paranteze este probabil cea mai prietenoasă modalitate de a introduce rafturi. Păstrați-o la aceeași culoare ca și peretele, dacă doriți să vă păstrați schema simplă și spațioasă. Sau alegeți rafturile în culori strălucitoare sau un amestec industrial de lemn și metal dacă preferați ca raftul dvs. să fie o caracteristică.

Aveți grijă întotdeauna de câtă greutate poate ține raftul. Verificați instrucțiunile producătorului dacă cumpărați rafturi și fiți foarte atenți dacă vă faceți singur.

Citiți mai departe pentru mai multe dintre ideile noastre practice și destul de frumoase pentru rafturi.

1. Alegeți coșuri potrivite în diferite forme și dimensiuni

Utlity-room-shelving-ideas

Credit imagine: Jo Henderson; Styling: Gemma Gear

Găsiți un colț în casa dvs. pentru o notă de dragoste. Coșurile din iută și coajă funcționează frumos în această zonă de rufe deschisă pentru a stoca prosoape, aruncări și lenjerie într-o serie de tonuri neutre. Etichetați cu etichete swing pentru a menține totul super organizat.

2. Puneți rafturi subțiri în spatele chiuvetei

Utlity-room-shelving-ideas-rails-behind-the-sink

Credit imagine: Mark Scott

Chiuveta ta este probabil una dintre cele mai aglomerate zone ale camerei tale. Dacă îl folosești întotdeauna pentru joburi precum spălarea mâinilor / curățarea animalelor de companie și a copiilor (!), Are sens să ai lucrurile de care ai nevoie doar cu un braț întins.

Un suport subțire ca acesta se poate strecura în spatele oricărei chiuvete, iar șinele opresc orice sticlă mai înaltă să nu cadă.

3. Instalați rafturi pe paranteze pentru un stil drăguț de țară

Utlity-room-shelving-ideas-open

Credit imagine: Dominic Blackmore

Aceste rafturi subțiri de pe paranteze rustice îmbunătățesc aspectul acestui spațiu uimitor și sunt un plus de stocare super-accesibil.

4. Păstrați obiectele organizate în cutii

Utlity-room-shelving-ideas-tins Credit imagine: Dominic Blackmore

Dacă afișajele curate cu atenție nu se află în casa dvs. de roți, nu vă blocați. Un set de cutii de smalț în aceeași culoare vor arăta coordonat și inteligent, păstrându-ți esențialul camerei de rufe.

5. Construiți o soluție personalizată

Utlity-room-shelving-ideas-bespoke

Credit imagine: Polly Eltes

Aah visul! Această familie norocoasă are la dispoziție o soluție de rafturi pe perete. Crestăturile permit rafturile să fie mutate în sus, astfel încât găurile pot fi adaptate la dimensiunea potrivită.

Acest lucru ajută să facă totul mai organizat și plasarea sa deliberată. De asemenea, ajută la găzduirea de articole mai înalte, cum ar fi putini sau un coș de rufe atunci când este nevoie.

6. Scoateți ușa de pe unitățile standard

Utlity-room-shelving-ideas-unit

credit imagine: Colin Poole

Când bugetul dvs. nu se va întinde până la comandă, îndreptați-vă către „șopronul” dvs. local și alegeți o carcasă tip dulap de bucătărie. Nu este nevoie de o ușă, deoarece acum puteți apuca doar obiecte și puteți continua cu ceea ce faceți.

Este o idee cu adevărat accesibilă, care arată inteligent – mai ales atunci când nu o exagerați, înghesuind lucrurile. Afișarea acestui deținător de locuințe este inteligentă.

7. Un mic raft merge mult

Utlity-room-shelving-ideas-little Credit imagine: David Lovatti

Pereții nudiți pot face ca o cameră să pară mult mai mare, așa că s-ar putea să nu vă adăugați prea multe rafturi. Afisarea unui cuplu în colț vă oferă încă o zonă de afișare destul de mică, fără a copleși spațiul.

8. Folosiți lăzi pentru a culege articole

Utlity-room-shelving-ideas-crate

Credit imagine: Nick Pope

Să fim sinceri, cea mai mare parte a spălătoriei dvs. va fi folosită pentru a stoca lucruri foarte practice și nu foarte frumoase, cum ar fi masa de călcat și vacanța de mână. Și este în regulă.

Dar, luați o ladă sau două – fie atașându-le pe perete, fie doar așezându-l pe blatul de lucru – și acest raft rustic poate fi folosit pentru a „încadra” și pentru a afișa o mică colecție de obiecte atractive precum plantele. Minunat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *