Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

De la rama patului până la banca de grădină DIY – un loc de muncă cu bicicletă fără costuri pentru a inspira pe toți

Tocmai când ne-am gândit că am văzut totul, acest pat incredibil de transformat în bancă a ieșit în evidență! Un pasionat de bricolaj arătat a arătat adevărata întindere a mobilității vechi – prin crearea unei bancuri de grădină de vis dintr-un vechi pat de pin.

Hellan Pearce, din Wiltshire, a ridicat un pat gratuit pe Facebook Marketplace și și-a folosit abilitățile impresionante de bricolaj pentru a transforma piesa într-o bancă inteligentă de grădină și un raft de plante – totul complet gratuit.

Idee bancă de grădină

Pat înainte și tăiați BANCA DE JARDIN DUPĂ

Credit imagine: Hellan Pearce

„Am văzut patul anunțat pe Facebook și m-am gândit că ar fi grozav să mă transform într-o bancă pentru grădină. „Hellan spune Ultimele oferte. Continuând să spunem: „Am avut bancul nostru de ani buni și a putrezit pe picioare. Nemucitorul meu nu a fost convins și a crezut că sunt supărat. ”

Dar wow, nu i-a dovedit că a greșit!

Banca de grădină DIY vopsită în verde salvie

Credit imagine: Hellan Pearce

„The headboard a făcut un loc perfect pentru bancă”, spune Hellan. „Am tăiat capătul patului la dimensiunea brațelor bancii pe care am decis să am aproximativ 18 centimetri fiecare”.

Folosind toate dispozitivele care au venit cu patul liber, tot ce trebuia să facă a fost să găuri noi găuri pentru a-l reconfigura. „Am folosit scaunele ca bancheta, care aveau dimensiunea potrivită, precum patul și banca erau de aceeași lățime.”

„Ușor!”, Exclamă ea, apoi am pictat-o ​​pentru a se potrivi cu restul mobilierului nostru de grădină.

Credit imagine: Hellan Pearce

Și pentru a adăuga o altă credință pricepută, Hellan a folosit șipcile de pat rămase pentru un alt proiect de bricolaj de grădină.

„Am mai rămas niște șipci și mi-am dorit o raft”, explică Hellan. „Am cumpărat recent o torță de suflare – arătătorul meu a crezut că ar fi bine să aducem bobul în lemn.”

Și că face …

Raft de grădină confecționat cu șipci de pat vechi

Plantă confecționată folosind șipci cu paturi reciclate

Credit imagine: Hellan Pearce

Hellan a tăiat șipcile de pin în forme interesante care îi plăceau, pentru a-i forma raftul unic de plante. „Șipcile erau ținute împreună în spate cu două bucăți de lemn înșurubate, cu care se poate agăța și raftul”, explică ea.

Rafturile erau apoi lăcuite. Cu lovitura torcată folosită pentru a crea finisajul. „Efectul folosind lanterna de suflare este frumos” exclamă Hellan. Utilizați întotdeauna astfel de instrumente cu toate măsurile de siguranță adecvate.

„Am două lucruri frumoase făcute dintr-un pat gratuit! Au mai rămas câteva tablouri, așa că urmăriți acest spațiu ”adaugă Hellan. De fapt este pe cale să înceapă propria afacere de bricolaj, așa că vom urmări într-adevăr acest spațiu.

Ce mod minunat de a reutiliza mobilierul vechi, două lucrări incredibil de bine făcute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *