Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum să vă faceți propria bara de paleti DIY pentru grădină – cu doar 35 de lire sterline!

Cu pub-urile și barurile rămase închise pentru ceea ce poate fi prevăzut acum este momentul perfect pentru a crea propriul dvs. bricolaj cu palet DIY – făcând din grădinile noastre noul loc să fie.

Cu ajutorul ManoMano, piața de bricolaj și îmbunătățiri la domiciliu, avem un ghid pas cu pas pentru încărcarea paleților din lemn într-un bar de casă elegant montat pe perete.

Și cel mai bun din toate, la costul estimat de doar 35 de lire sterline – urale la acest preț! Este, de asemenea, un mod de a vă menține ocupat și în grădină, în timp ce este închis.

Cum să îți faci propria bara de paleti DIY – de ce ai nevoie

Bara de paleti DIY

Credit imagine: ManoMano

 • 3 paleti din lemn
 • Fierastrau
 • Bara de stropire
 • Ciocan
 • Șlefuitor de palmier
 • Foraj cu burghie
 • Trusă găuri
 • Capsator
 • Șmirghel asortat
 • Lungimea de 1,5 m a lanțului de oțel (4 mm x 32 mm)
 • Vopsea cu cretă rug-Oleum
 • Rust-Oleum spray de cupru metalic
 • Lumini solare de zână
 • 2 x Șuruburile autocarului
 • şuruburi
 • Cârlige pentru ochi
 • carabiniere

Pasul 1. Scoateți scândurile paletelor

palet de lemn

Credit imagine: ManoMano

Folosind o bară de rupere scoateți cu atenție scândurile individuale, de pe toate cele trei palete de lemn.

„Atașați trei dintre suporturile laterale împreună pentru a crea o formă L și înșurubați-le împreună. Repetați cu alte trei suporturi laterale. Acestea vor forma colțurile verticale din spatele barului. „

Pasul 2. Asamblați spatele

Credit imagine: ManoMano

„Asamblați spatele barei folosind noile suporturi în formă de L la colțuri.” Trebuie doar să acoperiți jumătatea de jos a barei, deoarece acest lucru va fi vizibil din interior.

„Poziționați cinci scânduri mai strâns pentru a îndepărta golurile și înșurubați-le în suporturile din colț. Adăugați o scândură în partea superioară pentru integritate structurală și adăugați un suport central. Dacă părăsiți golul pe spate vă oferă acces pentru a adăuga luminile mai târziu. „

Pasul 3. Găurește găuri pentru a preciza BARA

Găsește găuri pentru a preciza BARA în bara de palete DIY

Credit imagine: ManoMano

‘Rotiți secțiunea din spate a barei și atașați 5 scânduri în partea de sus a barei. Din nou, poziționează scândurile strâns. „

„Folosind o bucată de carton sau hârtie capsată în partea de sus a părții frontale, marcați literele BAR”. Cu grijă, „folosind un burghiu, puțin mai mare decât becurile de basm, găuriți găurile prin carton și prin lemnul din fața barei.”

Pasul 4. Construiește diferitele părți

Credit imagine: ManoMano

„Măsurați distanța de la baza barei la secțiunea de scândură din partea superioară și tăiați două suporturi laterale pentru a se potrivi cu această măsurătoare.” Acestea vor acționa ca suporturi pentru bara derulantă.

„Stabiliți scândurile strâns și adăugați suporturile laterale, poziționându-le așezate de la capetele scândurilor. Acest lucru vă va asigura că panoul derulant se va încadra în suporturile de colț ale barei. „

Pasul 5. Creați top-barul derulant

Credit imagine: ManoMano

În primul rând, „tăiați un unghi din partea de jos a colțurilor din partea din față a barei.” Pentru a acționa ca un mecanism de pârghie.

Credit imagine: ManoMano

‘Puneți secțiunea drop-down în poziția din fața barei și găuriți-o din lateral prin suportul de colț și prin suportul drop-down. Adăugați un șurub de antrenor în orificiu pentru a acționa ca balama. ”Repetați partea opusă.

Pasul 6. găuri găuri pentru servirea paharelor

Credit imagine: ManoMano

„Folosiți un tăietor de rezervor pentru a tăia găurile de-a lungul spatelui stratului superior, a secțiunii derulante. Găurile trebuie să fie de dimensiunea paharelor de bere, a sticlelor sau a paharelor de vin, pentru a le permite să stea în interiorul găurilor atunci când bara este terminată. „

Când secțiunea derulantă este închisă, veți observa un decalaj pe partea inferioară. Atașați o piesă de sprijin suplimentară pentru a remedia acest lucru. În acest sens, veți crea un „raft” în spatele secțiunii derulante atunci când este deschis.

Pasul 7. Pictează paleta

palet din lemn pentru vopsire prin pulverizare

Credit imagine: ManoMano

Asigurați-vă că ștergeți petele rotunde înainte de a picta. „Vopsiți scândurile din spate și secțiunea de gaură din picătură cu vopsea pulverizată din cupru.”

„Folosiți vopsea de cretă (fie vopsea perie sau spray) pentru a picta partea superioară, față și latură. Acest lucru vă va permite să utilizați cretă pentru a adăuga cuvintele „ziua de naștere”, „cocktail” sau orice frază doriți în partea de sus a semnului BAR. ”

Pasul 8. Adăugați lumini, lanț și semn BAR

Credit imagine: ManoMano

Adăugați ultimele atingeri. După ce folosiți complet un cârlig de ochi și o carabinieră pentru a atașa un lanț la marginea interioară a suportului de colț. „Adăugați un alt cârlig de ochi și o carabinieră în partea din față a secțiunii drop-down și o clemă pe lanț. Pentru a închide bara, adăugați două cârlige pentru ochi pe fiecare parte și închideți cu două carabiniere.

„Lucrând din spate aruncă luminile de zână prin găurile pre-găurite. Pentru a termina, folosiți vopseaua metalică pentru a preciza cuvântul BAR – folosind găurile ușoare de zână ca ghid.

În funcție de abilitățile de bricolaj, acest proiect nu ar trebui să dureze mai mult de cinci ore pentru a fi finalizat.

Odată ce putem arunca din nou petrecerile din grădină, grădina dvs. va fi gata să servească în stil cu acest bar de bricolaj în loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *