Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum să scapi de muște în casă – hack-ul gratuit inofensiv face trucul!

Căldura de vară este binevenită, muștele nedorite în casele noastre ca urmare a deschiderii deschise geamurilor nu este! Deci, cum să scapi de muște fără să le provoace rău?

În această săptămână s-a vorbit mult despre cum se zumzăie pe internet – mulțumită unei fani a doamnei Hinch care a împărtășit un hack simplu pe Facebook. Ideea nu este una nouă, dar se pare că majoritatea dintre noi nu știm puterea potențială.

Un tutorial YouTube din 2014 arată cum să-ți descurajezi propria inofensivă a mustei – pune-i pe acei puii deoparte de oameni.

Tot ce ai nevoie este o geantă sigilabilă, cum ar fi o pungă sandwich, puțină apă și câteva monede strălucitoare.

Cum să scapi de muște acasă

Saci și monede sandwich IKEA pentru a descuraja zbura

Credit imagine: Ideal Home

Chiar nu ar putea fi mai simplu. Luați-vă pungile clare și umpleți-le aproximativ la jumătatea drumului cu apă.

Pe măsură ce videoclipul explică, muștele au ceea ce este cunoscut sub numele de viziune compusă, ceea ce înseamnă că ei văd lucrurile foarte diferit la noi. Simpla pungă de apă va apărea în multipli pentru ochiul unei muște și având în vedere cât de mult nu le place apa, acest truc simplu funcționează deloc.

Geanta limpede pe jumătate umplută cu apă

Credit imagine: Ideal Home

Aruncați cinci sau șase monede pentru a stoarce aerul în exces, apoi sigilați-l închis. Legați șirul bine în jurul vârfului sacului, apoi suspendați-vă de fereastra.

Când a fost împărtășit pe pagina Sfaturi de curățare a armatei Hinch, un membru a scris o explicație despre modul în care funcționează.

Scriind clar, „Apa și banii creează o prismă care reflectă culorile și proiectează, de asemenea, imaginea apei. Muștelor nu le place apa și nu le plac culorile date din bănuți. Muștele au ochi compuși, astfel încât pungile să pară ca un corp uriaș de apă pentru ei, de aceea pleacă. ”

geanta legata cu sfoara

Credit imagine: Ideal Home

Asigurați-vă că v-ați legat toate nodurile suficient de strâns, o pungă plină cu apă vărsată prin toată casa ar putea fi mai nedorită decât chiar și muștele!

Goliți punga cu apă de la fereastră pentru a descuraja muștele din casă

Credit imagine: Ideal Home

Postarea recentă pe Facebook a generat peste 1,2K reacții pe Facebook și 826 de comentarii – în număr.

„Merge că l-am făcut și anul trecut, a funcționat foarte bine”, spune unul.

Simțindu-se inspirat de un alt membru încurajat scrie: „De la ora 9 dimineața și încă nu avem muste noi în casă ?! Până acum, bine!!’.

Îi lăsăm pe ai noștri pentru a-l testa, vom raporta pe pagina noastră de clinică ideală pentru cameră pentru acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *