Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cele mai populare plante de casă dezvăluite în Marea Britanie – sunteți fan?

Cu toții ne place o plantă de casă, pot să lumineze baia cea mai îndrăzneață sau să adauge viață într-un living. Cu toate acestea, există o singură plantă care a crescut în popularitate în ultimele luni.

Cea mai populară plantă pentru case din Marea Britanie

Planta de bambus este în prezent cea mai populară plantă de casă din Marea Britanie. Tap Warehouse a dezvăluit noua plantă preferată de case a națiunilor, analizând căutările Google din februarie a acestui an.

1. Planta de bambus

Privind cele mai populate 15 orașe din Marea Britanie, planta de bambus a fost considerată cea mai populară din nouă dintre ele.

Most-popular-house-plant-3

Credit imagine: Phototropic / Getty

Cu frunzele sale delicate și tulpinile distinctive, bambusul este un plus excelent ca accent la orice cameră. Cu toate acestea, atunci când plantați bambus în interior, asigurați-vă că plantați mici aglomerații într-un recipient mare și robust. Aceste plante sunt renumite pentru creșterea rapidă, așa că trebuie alimentate frecvent.

Dacă sunteți în căutarea unei plante de bambus mai mici, dar totuși izbitoare, luați în considerare opțiunea pentru bambus norocos. Această varietate de plante de bambus nu numai că arată superb cu tulpinile sale ciudate, dar sunt aproape imposibil de ucis. Păstrează-ți al tău în stare bună, evitând regulat lumina solară și apa.

2. Planta de Aloe Vera

cea mai populară plantă pentru case 2

Aloe Vera a revendicat titlul ca a doua cea mai populară plantă de casă. Aloe Vera sa dovedit a fi planta preferată din Nottingham, Coventry și Sheffield.

Această plantă de casă frumoasă, cu frunzele sale spikey, este perfectă pentru proprietarii novice de plante. Poate parcurge aproximativ două săptămâni fără să fie udată, făcând-o planta perfectă de întreținere redusă.

3. Ivy Diavolul

cea mai populară plantă pentru case 1

Ivy Devil’s a ajuns pe locul trei ca fiind cea mai populară plantă de case din doar două orașe, Liverpool și Manchester.

Creează o plantă superbă de agățat atunci când este poziționată într-o plantă pentru agățat macrame sau pe un raft înalt, pentru un aspect strălucitor. Este incredibil de ușor de îngrijit și va prospera într-o cameră cu multă umiditate, cum ar fi o baie sau o bucătărie. Amintiți-vă doar să-i oferiți o băutură săptămânală cu apă.

4. Șirul de perle

Credit imagine: M&S

String-of-Pearls a alunecat pe locul patru. S-a dovedit a fi cea mai populară plantă de casă din Edinburgh. Uzina de cădere prosperă în lumină indirectă strălucitoare, dar are nevoie de udare doar o dată pe săptămână.

Care ar fi alegerea ta de acasă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *