Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Simona Gherghe, adevărul despre pastilele de slăbit. Vedeta a fost la un pas de atac cerebral. “Medicii mi-au spus”

Simona Gherghe s-a confruntat cu probleme de greutate după cele două sarcini. Însă vedeta nu s-a jenat să recunoască faptul că a apelat și ea, la un moment dat, la pastile de slăbit. Prezentatoare TV trage un semnal de alarmă și vorbește despre pericolul la care s-a expus atunci când a luat o astfel de decizie.

“Medicii mi-au spus că pot face atac cerebral. Am vorbit atunci despre ce mi s-a întâmplat. Nu există așa ceva, nu luați pastile de slăbit”, a declarat vedeta la Antena 3, potrivit Viva!

Simona a ținut să-și informeze fanii că nu s-ar asocia
niciodată cu acest gen de reclame și că nu va recomanda niciodată un produs pe
care nu îl folosește.

“Poate oamenii nu știu că poți să pățești așa ceva. Nu vreau să învinovățesc pe nimeni. Sunt convinsă că sunt și mulți oameni care poate au intrat într-o astfel de campanie cu bună credință.

În ceea ce mă privește pe mine, am o comunitate mare și puternică. Pe Instagram și pe Facebook sunt peste un milion de oameni și aș vrea să-i asigur că niciodată nu m-aș asocia cu un produs pe care eu nu-l folosesc pentru mine și pentru familia mea, doar pentru bani! N-aș face în veci asta!”, a declarat Simona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *