Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Rămași fără joburile de MC la nunți, din cauza pandemiei, Cătălin Cazacu și Victor Slav vor să facă bani dând petreceri în mașină. “Așteptăm să vedem ce avem voie să facem și ce nu”

De mai bine de un an, Cătălin Cazacu și Victor Slav au demarat împreună un proiect de divertisment – asigură atmosfera la petreceri, dar și la nunți. Cum nici petrecerile și nici nunțile nu s-au ținut în această perioadă și nu se știe când autoritățile vor permite organizarea lor ca înaintea pandemiei, cei doi au fost nevoiți să se readapteze.

În perioada carantinei, cei doi prieteni au pus la cale o altă modalitate de distracție, dar și de a face bani în plus.

Se cheamă Dă-i mai tare în parcare și o să conțină o parte de drive-in, o parte de divertisment. Petreceri în mașină by PartyCrushers. Doar că așteptăm să vedem exact ce avem voie să facem și ce nu avem voie. Chiar nu poți să trăiești fără să te distrezi, mai ales ca tineri. Am stat două luni, om mai sta, dar cât să stai în casă? Mai ales că a venit vara.

Cătălin Cazacu:

Victor și Cătălin sunt prieteni și parteneri de afaceri

Între petreceri și televiziune, Cazacu vrea și la radio

Chiar dacă are o emisiune la Kanal D, ”Cash Taxi”, care va debuta cu un nou sezon sâmbătă seară, și se va ocupa și de petreceri, Cazacu crede că mai poate duce ceva: o emisiune radio.

Îmi doresc radio. Am fost de câteva ori la Radio Impuls și a început să-mi placă. Dacă există vreun post liber, orice, că trebuie să zic ”bună dimineața”, să citesc reclame, mă bag. E o chestie nouă, pe care mi-am dorit să o fac și nu am avut ocazia până acum.

Cătălin Cazacu:

Televiziunea rămâne însă marea dragoste pentru Cazacu, iar despre emisiunea ”Cash Taxi” spune că este făcută pentru el. În afara faptului că se distrează, ne-a mărturisit că și-a îmbogățit cultura generală de când este prezentatorul show-ului de divertisment.

”CashTaxi este proiectul meu de suflet. Am întâlnit atâția oameni, atâtea locuri superbe din țară, am auzit atâtea povești, am făcut oameni fericiți. În plus am învățat atât de multe lucruri. De foarte multe ori am discuții la diferite întâlniri cu prieteni, accesez acele informații și mă ajută foarte tare”, a recunoscut Cătălin.

VIDEO: Cosmin Nistor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *