Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Oglinda ferestrei Aldi este cu 275 lire sterline mai ieftină decât designul similar la Cox & Cox

În urma succesului de vânzare din oglinda de declarație a anului trecut, Aldi vinde un alt design de oglindă pentru ferestre anul acesta. Numai că de data aceasta are întreaga lungime și au un preț la fel ca anul trecut – la 49,99 lire sterline.

Această oglindă în stil industrial este un design extrem de dorit râvnit în multe case ale unui stilist. Pentru a demonstra acreditările sale de stil, putem raporta modele similare sunt stocate la unele dintre cele mai bune emporii de homeware – cum ar fi Cox & Cox.

Dar marea diferență cu Aldi este întotdeauna prețul. Superputerea lui Aldi și încă nu suntem în totalitate siguri cum o fac, oferă accesorii elegante pentru casă pentru o fracțiune din costuri.

Oglinda elegantă este disponibilă doar online, din. Previzim la un preț accesibil, nu se va atârna mult timp!

Căutați o oglindă cu fereastră lungime?

Aldi oglindă geam lungime

Oglinda metalică mare Aldi, 49,99 GBP – doar online

Nu mai uita, Aldi are unul pe drum! Oglinda elegantă, cu efectul de grilă de tendință în metal negru, poate fi montată pe perete cu ajutorul cârligelor furnizate sau stând pe podea cu ajutorul suportului metalic.

Oglinzi pentru ferestre cu lungime întreagă

Acum ne place Cox & Cox, acestea sunt unul dintre magazinele noastre online de vis de lungă durată, doar ca să fie clar. Cu toate acestea, nu am putut să nu observăm contrastul scăzut dintre aceste două modele de oglinzi foarte similare.

Acest design elegant este ușor mai subțire și prezintă un cadru metalic oxidat, mai supărut. Nu neagă elementele de design suplimentare pentru această minunată oglindă, dar costă suplimentar

Anul trecut, oglinda Aldi VS Next

Oglinda fereastră grilă

Designul Aldi de anul trecut a fost unul asemănător similar la Next. Arătând pur pe valoarea nominală păreau aproape identici. Singura diferență evidentă a fost costul. Comparativ cu.

Și în timp ce Aldi nu mai este disponibil, următorul este dacă sunteți pregătit să plătiți prețul.

Următoarea oglindă a ferestrei

Oglinda fereastră grilă

În continuare, aveți un design care va fi testul timpului și va fi disponibil pentru un transport lung. Măsoară 95 cm pătrați, încadrați într-un metal acoperit cu pulbere neagră pentru a crea o fereastră în stil industrial – un aspect atât de popular în acest sezon.

Încă un preț excelent pentru o oglindă de această dimensiune. La fel de bine ca Aldi.

Oglinzile geamurilor sunt ideale pentru a adăuga interes și intrigă la pereți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *