Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Idei de bucătărie verde – Cele mai bune moduri de a redecora cu verde în casa ta

Utilizați aceste idei grozave de bucătărie verde pentru a obține o bucătărie verde perfectă, care să se potrivească stilului, bugetului și vieții voastre. Verde este o culoare pe care o asociem adesea cu natura și prospețimea și, folosită corect, poate fi o nuanță ideală pentru o bucătărie.

Nuanțele cruste, luminoase sau verzi de var creează un sentiment contemporan, în timp ce o nuanță mai palidă, de țelină este o opțiune excelentă pentru o schemă mai subtilă. Adăugați un aspect proaspăt, organic în bucătărie, prin asocierea unui verde dezactivat cu o nuanță alb-alb, care amintește de natură.

O nuanță elegantă și bogată de verde-cenușiu pe pereți va încălzi instantaneu spațiul, creând o senzație confortabilă, de tip cocon. Răcoros și răcoritor, o nuanță de mentă vă va oferi bucătăriei o atmosferă luminoasă și aerisită, în timp ce, dacă preferați un aspect tonifiat, dulapurile și mobilierul eau-de-nul au un aer de design scandinav sofisticat.

Un sfat minunat pentru a alege nuanța potrivită este să vă inspirați din nuanțele de verde găsite în lumea naturală – și în bucătărie, de asemenea! Gândiți-vă la o vară, o suliță de sparanghel, o felie de castraveți, pielea unui măr de gătit, un buchet aromat de salvie … Uitați-vă la alegerea noastră cu cele mai bune moduri cu această culoare și vedeți dacă vă lasă verde cu invidie .

1. Poftiți-vă de un verde profund

Green-kitchen-ideas-Marks-Spencer Credit imagine: Marks & Spencer

A lucra cu culori îndrăznețe, întunecate, precum acest somptuos verde de pădure, este totul despre echilibru. Amestecă în tonuri neutre și palide prin mobilier, accesorii sau alte vopsele, pentru a lumina spațiul. Dacă pictați pereții de un verde adânc, faceți tavanul într-un alb clar.

2. Amestecă lucrurile

tendințe de bucătărie

Credit imagine: Blakes London

Dacă gândul la o culoare îndrăzneață în bucătărie te umple de frică, nu este nevoie să mergi întregul porc. Încercați efectul arătat aici în această bucătărie de la Blakes London, doar având unități de perete vopsite. Cherestea tăiată brută de pe dulapurile de bază este în tendință și dă un sentiment relaxat, rustic, care funcționează bine cu un verde moale.

3. Mergeți pentru tonuri calde

Have-a-look-around-this-pretty-Grade-II-listing-farmhouse-in-Herefordshire-kitchen

Credit imagine: Polly Eltes

S-ar putea să nu ne gândim automat la verde ca la o culoare caldă, dar există multe nuanțe care au o conștiință în ceea ce le privește, mai ales atunci când fac echipă cu neutre cremoase sau metalice calde, precum cele din această bucătărie în stilul țării.

4. Amestecați interior și exterior

Vechi Soak-up-the-țară-clasic-vibe-in-acest-400 de ani, -converted-cereale-mill-in-the-Cotswolds-bucătărie

Credit imagine: Polly Eltes

Dacă bucătăria are vedere la grădină, tonurile de verde moale din interior vor fi îmbunătățite de verdeața exterioară și vor crea o paletă perfectă. Într-un spațiu mare dulapuri pictate cu verde pal și blaturile de lucru din lemn cald vor opri senzația de spațiu făcând chiar și cea mai mare bucătărie să se simtă caldă și primitoare.

5. Introduceți modelul

Bucătărie-tendințe-2019-statement-etaje

Credit imagine: Topps Tiles

Zona de bucătărie din acest bucătărie este identificată cu ușurință de dale elegante cu model din Topps Tiles. Alegeți un model care să aibă culori sau tonuri atât din dulapuri, cât și de pe blaturile de lucru, astfel încât nimic să nu poată. Gândiți-vă și la forme. Aici stilul geometric al picioarelor mesei se potrivește bine cu modelul geometric de pe dale.

6. Alege culori contrastante

Idei de bucătărie verde

Credit imagine: Lizzie Omre

Treceți peste gri, verde smarald închis este cea mai tare culoare a momentului. Pereții pictați roz conferă un contrast proaspăt, frumos și modern cu dulapurile Shaker de un verde profund, tradițional. Profitați la maximum de schemele de culori verzi alese, căutând o iluminare care poate îmbunătăți aspectul, precum acest set ornat de trei faruri pandantive.

7. Optați pentru o nuanță zingy care amintește de natură

Idei de bucătărie verde

Credit imagine: Richard Gadsby

Un favorit retro, verde măslin este partenerul perfect pentru mobilierul din lemn închis la mijlocul secolului. Combinația vă va oferi un spațiu care crește căldură și confort. Ați putea fi îndrăzneț și folosiți-l pe pereți sau jucați-l în siguranță, folosind măsline pentru accesorii și un neutru bogat pentru pereți.

8. Îndrăzniți să ciocniți culorile

Idei de bucătărie verde

Credit imagine: Robert Sanderson

Cine spune că albastrul și verdele nu trebuie văzuți niciodată împreună? Această combinație de culori este îndrăzneață decadentă și aruncă complet cartea de reguli pe fereastră. Culorile ciocnitoare funcționează bine pentru a ajuta la definirea spațiului și la separarea zonei de gătit și de luat masa.

9. Du-te retro

Idei de bucătărie verde

Credit imagine: Simon Whitmore

Nuanța pastelată rafinată a jadeitului mineral este perfectă pentru a introduce o bucătărie încărcată, dar totodată revigorantă. Folosește-l pe unitățile de bază și pereții de sub șina dado, apoi împerechează cu podea albă strălucitoare, blaturi de lucru și pereți superiori pentru a adăuga echilibru. Umbra are o atmosferă din anii cincizeci, așa că va arăta excelent în echipament cu mobilier din lemn de la mijlocul secolului, veselă verde pal și aparate cu aspect retro pentru a crea o inimă casual, dar chic.

10. Lucrați în accesorii din lemn

Idei de bucătărie verde

Credit imagine: Simon Whitmore

Ne place aici această umbră subtilă de măsline. Odihnitor și sofisticat, este o culoare ușoară, fără a fi bland. Nuanțele verzi moi și lemnul funcționează de minune atunci când sunt împerecheate. Combinația vă va oferi un spațiu care crește căldură și confort. Ați putea fi îndrăzneț și folosiți-l pe pereți sau jucați-l în siguranță, folosind măsline pentru accesorii și un neutru bogat pentru pereți. Vă recomandăm să acumulați senzația de țară cu o mulțime de accesorii rustice.

Vei lucra o schemă de culori verzi în bucătăria ta cu aceste idei de bucătărie verde?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *