Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andreea Bălan, despre vizitele lui George Burcea în locuința ei. “Trebuie să vină să suplinească. Vrea, nu vrea!”

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit, însă actorul merge să își viziteze fetițele o dată pe săptămână. Artista a vorbit despre timpul petrecut de actor cu Ella și Clara și a recunoscut că în curând va începe filmările la ”Te cunosc de undeva!”, astfel că va trebui ca acesta să vină mai des.

Andreea Bălan este cea care a rămas cu fetițele sale, însă actorul le vizitează o dată pe săptămână. Artista a mărturisit la Xtra Night Show că îi este permis tot timpul să vină și să le vadă pe micuțe.

“Vine o dată pe săptămână. E musai să vină. Mai ales că încep filmările la Te cunosc de undeva! (…) Voi începe aceste filmări. Un nou sezon, așa că trebuie să vină să suplinească. Vrea, nu vrea, vine!”, a povestit Andreea Bălan la Xtra Night Show, potrivit Spynews.

“Copiii nu au o noțiune a timpului”

Zilele trecute, Andreea le-a dezvăluit prietenilor virtuali cum a reacționat Ella atunci când a aflat că tatăl ei nu mai locuiește în aceeași casă cu ea.

“M-ați întrebat cum reacționează Ella sau dacă Ella știe. Ei bine, un copil, la trei ani, nu înțelege și nu prea pricepe ce înseamnă un divorț. Ea știe că tati vine din când în când, că tati lucrează.

Copiii nu au noțiunea timpului, nu știu ce înseamnă o zi, un minut, o oră sau o săptămână. Pentru ei, timpul trece altfel. Le ofer fetițelor tot felul de activități, le ajut să treacă peste această perioadă”, le-a dezvăluit Andreea Bălan fanilor, pe canalul său de YouTube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *