Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

„Am crezut ca e un reflux gastric”

Veste trista in lumea showbizului romanesc! Bodo, solistul trupei Proconsul si fostul ginere al lui Traian Basescu, a facut un infarct acum trei saptamani. Artistul a spus totul abia astazi, spunand ca a fost operat de urgenta si i s-au montat trei stenturi.

Pe data de 4 iunie, artistul a mers iar la spital pentru al patrulea stent, dar medicii au considerat ca nu mai este necesara interventia.

Bodo s-a lasat de fumat

„M-am simtit rau acum vreo trei sapatamani. Am suferit un infarct miocardic acut. L-am dus pe picioare doua zile jumatate. Am fost operat de urgenta, apoi, angioplastie, mi-a fost desfundat vasul acela si mi s-au montat trei stenturi. M-am simtit foarte bine dupa aceea. Ieri am revenit la spital pentru al patrulea stent. Dupa interventia de ieri, s-a constatat ca nu mai e nevoie de cel de-al patrulea stent, organismul a raspuns foarte bine la medicatie si pentru ca am lasat tigarile. Sunt fericit ca m-am lasat de fumat si ma simt foarte bine acum”, a declarat Bodo, potrivit Spynews

Nu si-a dat seama ca este un infarct

In prima faza, artistul nu a realizat ca este vorba despre un infarct.

„Am crezut ca e un reflux gastric, dar n-a fost asa. M-am tratat cu medicamente impotriva arsurilor gastrice. Dupa doua zile ma dureau bratele si aveam o stare agitata. I-am spus sotiei ca nu ma simt bine si am mers la spital”, a mai declarat Bodo.

Bodo de la Proconsul, pe numele sau real Bogdan Marin, in varsta de 52 de ani este casatorit cu Loredana Preda, cu care s-a cunoscut dupa divortul de Ioana Basescu. Artistul are doi copii: Daniel, in varsta de 7 ani, si Filip, de 8 ani. De asemenea, artistul mai are un fiu din prima casatorie, stabilit in SUA.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *