Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Nici nu a ajuns bine in Romania, ca toata lumea a inceput sa o critice aspru. Pe ce cheltuie Elena de la Survivor banii castigati cu atata truda

Survivor Romania o competitie sportiva, dar si o emisiune la care se uita foarte multi telespectaori. In acest an, trofel si banii au ajuns la artista Elena Ionescu. Pe retelele de socializare, tanara are numerosi fani, care au urmarit cu sufletul la gura fiecare editie a concursului. La randul lor, ceilalti concurenti au avut si ei fani, care au reactionat dupa ce Elena s-a intors in Romania si a mers la estetician. Internautii au criticat-o dur pentru faptul ca risipeste banii.

Ce face Elena Ionescu cu banii castigati

Elena Ionescu a castigat marele premiu in valoare de 250.000 de lei, iar fanii au fost cei care au pastrat-o in competitie si au facut-o castigatoare.

Dupa ce s-a intors din Republica Dominicana, Elena a fost la medicul estetician pentru unele retusuri.

Clinica la care a apelat artista a postat o fotografie cu ea dupa interventia estetica de marire a buzelor. Atat le-a trebuit carcotasilor care au inceput sa reactioneze dur si sa spuna ca Elena nu merita sa obtina premiul cel mare, mai ales ca ei au votat-o pentru ca povestea ei i-a impresionat foarte mult.

„Tot ii plangea lumea pe aici, vai, saraca Elena nu are bani, are copil mic, sta in chirie…dar primul lucru pe care il face dupa ce a castigat este sa isi puna buze si cine stie ce alte interventii estetice…” a mentionat o internauta, la fotografia cu Elena Ionescu.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *